Locaties

Locaties Wigwamvakanties

Landkaartje Wigwamlocaties 2020

Wigwam organiseert Gezinsvakanties op zes locaties in Nederland. In 2021 zullen er geen vakanties in Frankrijk worden georganiseerd.
Elke locatie is volledig ingericht en aangepast voor mensen met een (ernstige) beperking.

De Jongerenweek in het voorjaar gaat door op de locatie in Valkenburg a/d Geul. Vooralsnog gaan de Jongerenweken in de zomer en het najaar door op de locatie in Heel.

Wilt u een (hulp)hond meenemen, kijk dan bij de locatie van uw keuze voor de mogelijkheden. Bovendien heeft elke locatie zo zijn eigen extra’s. De ene beschikt over een zwembad, op de andere locatie kun je paardrijden. Kortom, een Wigwamvakantie is zorgeloos genieten, want aan alles is gedacht!

Hieronder vindt u per locatie verdere informatie.

large_3922_0

Valkenburg a/d Geul

In het schitterende Zuid-Limburgse Geuldal, vlakbij het sfeervolle toeristenstadje Valkenburg aan de Geul, ligt Adelante Kinderrevalidatie en Speciaal Onderwijs en Wonen.

3922_1

Nieuwveen

Het dorp Nieuwveen ligt bij het beschermde natuurgebied De Nieuwkoopse Plassen. In deze groene omgeving ligt het terrein van Stichting ‘Ipse De Bruggen’ gehandicaptenzorg.

3922_2

Diessen

In Diessen, midden in het Bourgondische Brabant ligt Landhoeve de Nieuwe Erf. Op de Nieuwe Erf ligt het Dorpsplein met ons Wigwamhotel+ waar u een van de 9 studio's kunt boeken.

3925_0

's-Gravenzande

In het Westland, bij 's-Gravenzande ligt Strandpark Vlugtenburg. Een mooi park met 9 nieuwe, aangepaste bungalows. Heerlijk uitwaaien aan zee!

3925_1

Heusden

In het hart van de Peel ligt domein Puur de Peel. Een prachtig aangepast terrein met 6 bungalows. Fietsen, snoezelen, zwemmen.... kortom genieten!

3925_2

Heel

Na een lange winterslaap opende de geliefde locatie in Heel, op het terrein van zorginstelling Daelzicht, in 2020 eindelijk weer haar deuren...

6303_0

Arnhem

De Wigwamvakanties in Arnhem worden op het terrein van Bio Vakantieoord georganiseerd. Dit Vakantieoord beschikt over zeer diverse aangepaste vakantiebungalows in verschillende paviljoens.