Locaties

Locaties Wigwamvakanties

Landkaartje Wigwamlocaties 2021

Wigwam organiseert Gezinsvakanties op zeven locaties in Nederland.
Elke locatie is volledig ingericht en aangepast voor mensen met een (ernstige) beperking.

De Jongerenweken vinden plaats in Heel, Valkenburg of Diessen.

Wilt u een (hulp)hond meenemen, kijk dan bij de locatie van uw keuze voor de mogelijkheden. Bovendien heeft elke locatie zo zijn eigen extra’s. De ene beschikt over een zwembad, op de andere locatie kun je paardrijden. Kortom, een Wigwamvakantie is zorgeloos genieten, want aan alles is gedacht!

Hieronder vindt u per locatie verdere informatie.

large_3922_0

Valkenburg a/d Geul

In het schitterende Zuid-Limburgse Geuldal, vlakbij het sfeervolle toeristenstadje Valkenburg aan de Geul, ligt het terrein van Adelante  zorggroep. Een heerlijke plek voor een vakantie!

IMG-20210415-WA0001

Heel

In het Noord-Limburgse Heel, omgeven door de Maasplassen, ligt zorginstelling Daelzicht. Het is op dit terrein waar u onze mooie wigwamhuisjes ziet liggen...

De Nieuwe Erf

Diessen

In Diessen, midden in het Bourgondische Brabant ligt Landhoeve de Nieuwe Erf. Op de Nieuwe Erf ligt het Dorpsplein met ons Wigwamhotel waar u een van de 9 studio's kunt boeken.

3925_1

Heusden

In het hart van de Peel ligt domein Puur de Peel. Een prachtig aangepast terrein met 6 bungalows. Fietsen, snoezelen, zwemmen.... kortom genieten!

voorkant-zorgbungalow

's-Gravenzande

In het Westland, bij 's-Gravenzande ligt Strandpark Vlugtenburg. Een mooi park met 9 volledig aangepaste bungalows. Heerlijk uitwaaien aan zee!

Bungalow 6prs comfort vrijstaand

Koudekerke

Vakantiepark Broedershoek in Koudekerke ligt centraal tussen de steden Vlissingen en Middelburg. Het is een ruim opgezet bungalowpark op loopafstand van het prachtige zuidstrand van Walcheren.

6303_0

Arnhem

De Wigwamvakanties in Arnhem worden op het terrein van Bio Vakantieoord georganiseerd. Dit Vakantieoord beschikt over zeer diverse aangepaste vakantiebungalows in verschillende paviljoens.