Jongeren aan het woord

Want vinden andere deelnemers?

Hier kun je de reviews lezen die deelnemers aan een Jongerenvakantie hebben achtergelaten.

Wil je ook reviews van vrijwilligers lezen? Klik dan hier.
Wil je ook reviews van gezinnen lezen? Klik dan hier.

Wil je jouw eigen ervaringen met anderen delen? Dan kan dat door hier te klikken.

JW periode

Algemene beoordeling:

Veron

JW voorjaar 2021

Algemene beoordeling: 10

Wat een geweldige vakantie heeft onze dochter beleefd op die fantastische locatie in Valkenburg. De vrijwilligers hebben een topprestatie geleverd, om (ondanks de maatregelen vanwege Corona) een geweldig programma in elkaar te zetten. Alles was super geregeld. Wat een leuke activiteiten heeft ze gedaan. Ondanks dat onze dochter soms moeilijk gedrag laat zien (ze kan niet praten), konden wij aan haar reactie en aan alle berichten en foto's, terug horen en zien, dat ze ontzettend heeft genoten en dat er heel goed voor haar is gezorgd. Onze dankbaarheid is groot! Wat ons betreft (en we weten zeker ook wat haar betreft) is deze week zeker voor herhaling vatbaar!

Kenneth Arts

JW voorjaar 2021

Algemene beoordeling: 10

Leuke deelnemers. Super programma, fantastische begeleiding: een echte topweek!!!

Jelle van Wirdum

Jelle

Algemene beoordeling: 10

Ik ging voor het eerst mee met de jongerenweek. Toen heb ik de hele week de Mol gespeeld en niemand had wat in de gaten. Ik vond het een hartstikke gezellige week.

Anies

Algemene beoordeling: 9

Ik vond het heel leuk, heel gezellig en we hebben veel gedaan. We hebben een dropping gedaan, dit vond ik het leukste. Ik kom volgend jaar heel graag nog een keertje terug!

Maartje

Algemene beoordeling: 8

Mijn eerste keer op de jongerenweek en het was erg leuk. We hebben de dropping gedaan en nog veel meer leuke dingetjes. Groetjes Maartje

Deelnemer Linsey

Algemene beoordeling: 10

Ik vond het heel erg gezellig! We hebben veel lol gemaakt met andere jongeren en vrijwilligers. De activiteiten waren ook erg leuk, zoals zwemmen, draadkunst maken, kampvuur, en met als hoogtepunt de dropping! Nu al mijn derde keer, ik wil volgend jaar weer mee!

Maartje W.

Algemene beoordeling: 10

De jongerenweek vakantie was heel erg leuk, dit was mijn 1ste keer het was spannend en leuk tegelijker tijd. Ik wil en kom denk ik wel volgend jaar weer naar de jongerenweek.

Simone

Algemene beoordeling: 10

Ik ga nu al sinds het begin van de jongerenvakantie mee, dat is ondertussen al weer 4 jaar! Het is altijd moeilijk kiezen wat nou het leukste was van de hele vakantie. Tijdens deze week word ik altijd goed verzorgd, doen we veel leuke dingen zoals stappen, bowlen, handboog schieten, naar de dierentuin en lekker gek doen in bed. Het is altijd lachen geblazen tijdens deze vakantie samen met alle vrijwilligers!

Luuk Hermans

Algemene beoordeling: 7

Eenmaal toen ik iedereen beter kendw was het een hele leuke vakantie.

Julie

Algemene beoordeling: 7

Het leukste wat ik gedaan heb met de jongerenweek is: boccia, duiken en stappen. Ik ga al een heel wat jaren mee met wigwam, de gezinsvakanties en de jongerenweek. Dat is altijd weer gezellig! In de vrije tijd doe ik vaak spelletjes met andere jongeren en ook met de vrijwilligers! Ik heb nu al zin in de volgende wigwamvakantie!

Jelte

Algemene beoordeling: 10

Het bowlen en het handboogschieten waren te gek, alle andere activiteiten waren ook heel leuk. Het slapen in het huisje was ook leuk en lekker!

Mitchell

Algemene beoordeling: 9

Iedereen bedankt voor de leuke wigwam vakantie. Volgend jaar wil ik weer!

Rianne Niessen

Algemene beoordeling: 10

Het was een top week!!! We hebben hele leuke activiteiten gedaan. Ik vond het duiken de leukste activiteit van deze week. We hebben veel plezier gehad en hebben veel gelachen.

Sharon de Mulder

Algemene beoordeling: 8

Vond het een leuke vakantie. Vond de activiteiten iets minder dan andere jaren. Vond de kroeg erg leuk en het duiken en het bowlen leuk!

Frederik

Algemene beoordeling: 10

Ik vond het heel erg leuk, vooral het snorkelen en het boogschieten waren top. In het huisje slapen was ook heel gezellig. Volgend jaar wil ik weer mee!

Martijn

Algemene beoordeling: 10

Het was hartstikke leuk! Vooral het duiken en het handboogschieten. Met Femke en Tara in de bus zitten was super gezellig. Hopelijk mag ik volgend jaar weer.

Ivo Janssen

Ik vindt het heel leuk

Wallaa Mastoo

Survival 2018

Algemene beoordeling: 10

Ik vond de survivalweek top.

Ivo Janssen

Survival 2018

Algemene beoordeling: 10

Ik vond het een leuke uitdagende week. Alle vrijwilligers en team heel erg bedankt.