Vrijwilligers aan het woord

Wat vinden andere vrijwilligers?

Hier kun je de reviews lezen die vrijwilligers hebben achtergelaten.

Wil je ook reviews van gezinnen lezen? Klik dan hier.
Wilt u ook reviews van deelnemers aan een Jongerenvakantie lezen? Klik dan hier.

Wil je jouw eigen ervaringen met anderen delen? Dan kan dat door hier te klikken.

Mila

Arnhem - winter '22-'23

Algemene beoordeling: 9

Het was weer eens super gezellig! Complimenten aan de projectleiding winterwigwam Arnhem 🙂

Marius Wientgen

's-Gravenzande - winter '22-'23

Algemene beoordeling: 10

Ik vond het een hele goede week. Ik werd goed gematched met mijn deelnemer en het programma was goed voorbereid. Feedback dat ik nog niet heb teruggegeven: Ik heb al eerder vakanties meegemaakt waar ik meer kon bepalen wat wordt gedaan. Door alles van te voren te organiseren had ik als vrijwilliger minder invloed op wat gebeurt. Dat is een keuze want daardoor worden de vrijwilligers ook minder belast.
@de projectleiding bedankt voor de goede week!
Groetjes

Wietske van Dijk

Jongerenweek - najaar 2022

Algemene beoordeling: 9

Dit was echt een week die voorbij vloog. Wat een ontzettend leuke groep deelnemers die maakte dat we samen met de vrijwilligers 1 grote wigwam familie waren.
Er waren wat activiteiten waar we tussendoor wat langer moesten wachten. Door de leuke groep met goede sfeer ging dat zo voorbij.

Riny van den Boorn

's-Gravenzande - najaar 2022

Algemene beoordeling: 10

Mijn 2e Wigwamvakantie en deze keer mocht ik er samen met Stefan een toffe week van maken. En dat is weer gelukt. Mede door het heerlijke weer maar vooral door de fantastische klik die ik had met Stefan. Een hele lieve jongen die van veel dingen kan genieten. Heel veel dankbaarheid toont en erg graag knuffelt. Ook de andere kinderen waren heel lief. Met zijn allen hebben we vele leuke dingen gedaan en ook veel gelachen. De ouders waren ook weer heel blij met deze vakantie waarin ze weer een beetje tijd voor zichzelf hadden en een gelukkig kind terug kregen aan het eind van de week. kortom de week was weer tekort, dus op naar de volgende.

Het was weer super. Ondanks dat de projectleiding graag strak aan het programma wilde houden. Gelukkig kreeg ik genoeg vrijheid om met mijn kind te doen waar hij behoefte aan had. Samen met de steun van 1 vrijwilligster die de verantwoording nam voor de medische verzorging van alle kinderen kon ik met een gerust hart de hele dag bezig zijn met mijn kind. Door omstandigheden heb ik ook leuke dingen kunnen doen met andere kinderen. Ik heb hierdoor ook veel geleerd. Daarbij was het team vrijwilligers erg gezellig en stonden we voor elkaar iedere keer weer klaar. Als je dan tenslotte vele complimenten van de ouders ontvangt en het kind met een big smile achterlaat bij de ouders dan is het toch weer een top-vakantie geweest.

Anoniem

Survivalweek - najaar 2022

Algemene beoordeling: 6

Het was een uitputtende week waarin er weinig tijd was voor de vrijwilligers om samen te zitten. De dropping was te heftig en niet rolstoelvriendelijk. Verder miste er wel een stuk structuur in de week. Naar de dingen waar wij tegen aanliepen werd niet echt geluisterd.

Reactie Wigwam: Het is jammer dat je de review anoniem hebt ingevuld. We hadden jouw ervaring graag persoonlijk met je besproken.

Yousef Alsallal

Koudekerke - zomer 2022

Algemene beoordeling: 8

Het was een geweldige ervaring, ik voelde me onderdeel van de Wigwam-familie. De locatie was leuk, de groep en onze lieve teamleiders.
Ik wou dat we meer activiteiten hadden voor de vrijwilligersgroep. Zoals volleybal, voetbal.

Jochem Schreurs

Heel - zomer 2022

Algemene beoordeling: 8

Positief! Hartverwarmend, fijne sfeer, mooi "werk" om te doen. Veel aandacht en oog voor de kinderen. Goede samenwerking tussen de projectleiders.
Enige tip: de activiteiten hadden wat mij betreft wat stoerder gemogen. De meeste kinderen waren wat ouder. Voor een aantal kinderen was het regelmatig wat kinderachtig. Nog wat meer de instelling "we gaan toffe dingen doen en dan regelen we wel dat iedereen die dat wil mee kan doen".

Anja

's-Gravenzande - zomer 2022

Algemene beoordeling: 8

Een leuke locatie, goede projectleiding.
Veel mogelijkheden zoals strandrups, strandrolstoelen, duo- en rolstoelfietsen.....

Rosa Geene

Koudekerke - zomer 2022

Algemene beoordeling: 9

Super leuke ervaring, fijne mensen. Kan het iedereen aanraden.

Anoniem

's-Gravenzande - zomer 2022

Algemene beoordeling: 9

Geweldige week gehad, ondanks corona bij deelnemers en vrijwilligers.

Anoniem

Koudekerke - zomer 2022

Algemene beoordeling: 9

Mooie locatie en voorzieningen. Bijzondere ervaring en mooi om samen met de groep mee te maken.

Maurice De Vries

Koudekerke - zomer 2022

Algemene beoordeling: 8

Het was fantastisch om ervaring op te mogen doen in Koudekerke met het kind wat ik toegewezen heb gekregen. Prachtig om deze te mogen begeleiden. Veel geleerd, gelachen en mooie momenten meegemaakt. Het project zat goed in elkaar en alles was redelijk/goed geregeld.
Nadeel is dat de reiskosten niet vergoed worden. In gesprek gegaan met iemand van het kantoor, dit was niet mogelijk en het kwam erop neer dat we blij mogen zijn dat het eten betaald wordt. Vind ik een beetje absurd. Verder een fantastische tijd gehad!

Reactie Wigwam: Indien reiskosten voor een vrijwilliger een probleem vormen, kunnen ze dit altijd bespreken met de projectleiding. 

Gaby Lutgens

Valkenburg - zomer 2022

Algemene beoordeling: 8

Fijne sfeer, laagdrempelige en leuke activiteiten op een mooie en voldoende uitgeruste locatie. Enigszins verrast dat ik zonder enige ervaring ingezet werd als persoonlijk begeleider, voelde ik me voldoende geïnformeerd (over het kind en de gang van zaken) en ondersteund door de projectleiding. Doordat ik slechts 1 week meedraaide, thuis sliep en een stuk ouder ben dan de meeste vrijwilligers miste ik de aansluiting/het groepsgevoel een beetje (maar voor mijzelf niet onoverkomelijk), maar kan me goed voorstellen dat ik volgend jaar weer (een week) kom!

Anoniem

Koudekerke - zomer 2022

Algemene beoordeling: 7,5

Ik ben heel enthousiast over de wigwam! Ik vond het leuk om vrijwilliger te zijn. Wel vind ik dat reiskosten van vrijwilligers per trein vergoed had mogen worden. Daarnaast vind ik de projectleider het team beter had kunnen laten functioneren door meer teamgevoel te creëren.
Reactie Wigwam: Indien reiskosten voor een vrijwilliger een probleem vormen, kunnen ze dit altijd bespreken met de projectleiding.

Anoniem

JW Heel - zomer 2022

Algemene beoordeling: 9

Het is een leuke groep vrijwilligers en maatjes. Leuke activiteiten en gezellige sfeer.

Wil van de Ruit

Heel - zomer 2022

Algemene beoordeling: 8

Ik ben voor het eerst mee geweest als vrijwilliger en heb het als zeer bijzonder ervaren, ik vond het super leuk.
De groep vrijwilligers waar ik onderdeel van uitmaakte fungeerde echt als groep en heeft bergen werk verzet. Er was een tekort aan vrijwilligers en er waren geen activiteitenbegeleiders, dus er was werk aan de winkel. Tot overmaat van ramp brak er Corona uit, waardoor er vrijwilligers -en gezinnen- uitvielen. Mijn complimenten voor de projectleidsters, die er alles aan hebben gedaan om de vakantie voor de gezinnen toch zo goed mogelijk te laten verlopen. Klasse!!

Monique van de Meulenhof

Heel - zomer 2022

Algemene beoordeling: 9

Het was heel fijn en super gezellig om de brusjes te mogen begeleiden.

Anoniem

Heel - zomer 2022

Algemene beoordeling: 6

Leuk maar wat een chaos met die corona, had gehoopt dat het hoofdkantoor meer verantwoordelijkheid had genomen.

Reactie Wigwam: Jammer dat je anoniem hebt gereageerd, anders hadden we contact met je kunnen opnemen. Helaas werden we afgelopen zomer inderdaad tijdens verschillende vakanties geconfronteerd met corona-besmettingen. In alle gevallen is er nauwe afstemming geweest tussen de projectleiding en de directie en zijn strikt de landelijke RIVM-richtlijnen gevolgd.

Riny van den Boorn

Heel - zomer 2022

Algemene beoordeling: 10

Super. Had een bijzondere goede match met het kind waardoor wij samen veel leuke dingen hebben kunnen doen en het kind, het gezin en ik heel veel genoten hebben. Het was ook een top team aan vrijwilligers met projectleiding. Het waren voor mij 2 weken een top vakantie. Zeer actief bezig kunnen zijn met op zijn tijd de rustmomenten als het kind daar behoefte aan had. Dit zou iedereen op zijn minste 1 keer moeten proberen. Uitermate leerzaam. 1 Risico: het is verslavend. Ik heb me meteen opgegeven nog 3 Wigwam-vakanties.

Anoniem

's-Gravenzande - zomer 2022

Algemene beoordeling: 9

Super, alweer!

Anoniem

Heusden - zomer 2022

Algemene beoordeling: 8

Gezellige, relaxte week met een heel leuk uitje naar de speeltuin vanuit Heusden

Marleen

JW Heel - zomer 2022

Algemene beoordeling: 9

Een mooie ervaring geweest voor mij!
De vrijwilligers en projectleiding waren toppers! Heb enorm genoten van mijn eerste Wigwamvakantie als vrijwilliger.
Ik hielp mee in de keuken en wat ik deed werd erg gewaardeerd!
De glimlach van de jongeren gaven een fantastische reflectie van hoe ontzettend geweldig de jongerenweek is geweest!

Ik hoop dat vele nieuwe vrijwilligers zich aan gaan melden, het is een geweldige ervaring!

Anoniem

Heel- zomer 2022

Algemene beoordeling: 9

Goed, leuke enthousiaste projectleiders

Renate Donnars

Valkenburg - zomer 2022

Algemene beoordeling: 7

Heb veel geleerd en heb het heel erg leuk gevonden heb een nieuwe ervaring opgedaan en ontdekt dat ik dingen anders en beter kan doen.

Anoniem

Heel - zomer 2022

Algemene beoordeling: 8

Een positieve ervaring, waarbij het kind dat ik begeleidde een top week had.

Anouk Speldenbrink

's-Gravenzande - zomer 2022

Algemene beoordeling: 9

Ik heb 2 onwijs mooie weken gehad. Ik mocht iemand begeleiden die niet kon communiceren, maar haar glimlach en ogen vertelden zoveel. Het catamaran zeilen en de dagen op het strand waren fantastisch en daar hebben we onwijs van genoten.

Anoniem

's-Gravenzande - zomer 2022

Algemene beoordeling: 10

Wanneer je in twee weken tijd zo ontzettend veel positiviteit kan voelen en zien, mag je jezelf als een gelukkig mens beschouwen. Een ander helpen op deze manier als vrijwilliger betekent dat je als een rijker mens naar huis gaat. Voor herhaling vatbaar!

Anoniem

Heusden - zomer 2022

Algemene beoordeling: 9

Het waren 2 super weken. Ik kreeg de ondersteuning waar nodig was en de projectleiders waren super leuk en hebben alles netjes geregeld.

Anoniem

JW Heel - zomer 2022

Algemene beoordeling: 9

Het was een super jongerenweek, de projectleiders waren super en alles was netjes geregeld.

Anoniem

Valkenburg - zomer 2022

Algemene beoordeling: 9

Leuke afwisselende activiteiten voor iedereen, alles kan en mag!

Loes Achterberg

Valkenburg - voorjaar 2022

Algemene beoordeling: 9

Ik heb genoten! Ik had veel verwachtingen en vond het enorm spannend maar de vakantie zelf was boven verwachting en de sfeer was enorm goed onderling bij de vrijwilligers maar ook met de kinderen.
Je moet niet super vroeg opstaan en bent voor het avondeten klaar om de kinderen weer terug te brengen bij ouders. Het was een geweldige vakantie om nooit meer te vergeten!
Ik kom zeker snel weer!

Jinthe

's-Gravenzande - voorjaar 2022

Algemene beoordeling: 10

In de meivakantie ben ik een week vrijwilliger geweest bij de gezinsvakantie. Het was een super week. De projectleiders, de maatjes, de activiteiten, de mede vrijwilligers, de slaap plekken en het eten het was allemaal even fantastisch!!! Volgende meivakantie ben ik weer te vinden in 's-gravenhage

Tara van der Vloet

JW Heel - voorjaar 2022

Algemene beoordeling: 10

Een super leuke groep jongere en vrijwilligers! En het thema wat door heel de vakantie heen liep was ook super leuk en goed bedacht! Complimenten naar Ingrid Ida en Stefan

Anoniem

's-Gravenzande+Heel - voorjaar 2022

Algemene beoordeling: 9

2 super leuke en dankbare weken gehad en het waren super projectleiders op beide lokatie. Alles was goed geregeld en ik kreeg de ondersteuning waar nodig was super fijn.

Anoniem

JW Diessen - winter 2022

Algemene beoordeling: 9

Super leuke wigwamdagen gehad tijdens de jongerenweek in Diessen! Gezellige en enthousiaste groep deelnemers én vrijwilligers én projectleiding! Leuke (corona-proof) activiteiten en mooie locatie!

Roos

's-Gravenzande - winter '21-'22

Algemene beoordeling: 9

Het was een week waarin de vakantiegangers enorm genoten hebben van alle activiteiten en ik daardoor ook!!! Mooi ook om te ervaren dat er veel (nieuwe) jongeren zijn die zo enthousiast hun vakantieganger begeleid hebben. Petje af voor iedereen die deze week tot een groot feest gemaakt hebben. En wie weet volgend jaar weer met broertjes en zusjes en activiteiten voor de ouders.

Albert Kamphuis

JW Diessen - winter 2022

Algemene beoordeling: 9

Een ervaring beschrijft de combi van wat je gevoeld en gedacht hebt. Nou dat is allebei heel goed geweest. Er was een ontspannen sfeer van acceptatie, liefde en vrolijkheid. Het was een voorrecht en genot als vrijwilliger er deel van uit te maken. Ook chapeau voor de projectleding Ingrid en Stefan. Top!

Anoniem

Arnhem - winter '21-22

Algemene beoordeling: 9

Mijn 1e wigwam als vrijwilliger, en wat voor een! De 1e dag is het uiteraard wat onwennig en zoeken. Maar eenmaal daar doorheen is het super. Leuk om alle blije gezichten van de kinderen te zien. Dat geeft heel veel voldoening!

Jolanda van de Ven

's-Gravenzande - winter '21-'22

Algemene beoordeling: 9

Ik vind dat we ondanks de corona beperkingen een hele mooie week hebben neergezet met elkaar!

Meer weten?

Onze medewerkers helpen u graag verder!

06-15127416