Aanmelden Jongerenvakantie

Op onderstaand inschrijfformulier kun je je opgeven voor een JONGERENWEEK in het voorjaar-, de zomer, het najaar of de winter van 2021-2022.
Indien je dit wenst kun je je voor meerdere vakanties opgeven.

Inschrijving van deelnemers aan de SURVIVALWEEK verloopt via de Rotary, district 1550. De Rotary selecteert de deelnemers en je kunt je dus niet zelf aanmelden via onderstaand formulier. Helaas is de Survivalweek in 2021 vanwege de schade door de watersnood geannuleerd.

Let op: wanneer het onderstaande formulier is ingevuld en je op 'INSCHRIJVING VERZENDEN' klikt, verschijnt er een bevestiging in beeld dat het formulier is verzonden. Zie je dit niet, dan zijn er nog gegevens die niet correct zijn ingevuld, en is het formulier niet verzonden!

Na de bevestiging op het scherm ontvang je bovendien vrijwel onmiddellijk een bevestiging van de aanmelding in je email inbox.
Krijg je deze niet, neem dan meteen contact met ons op.

Om je aan te melden voor een Gezinsvakantie klik hier.
Om je aan te melden als Vrijwilliger klik hier.

Aanmeldformulier Jongerenweek