Arnhem

Wigwamlocatie Arnhem

Bio Vakantieoord is een uniek vakantiepark doordat alle accommodaties en faciliteiten volledig aangepast zijn en standaard voorzien van noodzakelijke hulpmiddelen. Het terrein van Bio Vakantieoord is oorspronkelijk gebouwd als kinderrevalidatiecentrum. Hierdoor zijn alle accommodaties en faciliteiten van oorsprong zeer ruim opgezet. Onderstaande informatie is deels overgenomen van de website van Bio Vakantieoord. Voor een volledig beeld ga naar hun website.

Klik hier voor de reviews over de locatie Arnhem.

Vakantiebungalows

In alle vakantiebungalows vindt u brede gangen en schuifdeuren, veelal elektrisch. De vakantiebungalows zijn zeer divers qua grootte en kosten en de indeling gebeurt in overleg. Voor voorbeelden van de verschillende vakantiebungalows ga naar de website van Bio Vakantieoord.

Badkamer

Badkamer

Alle badkamers zijn berekend op douchebrancards en rolstoelen en bijna alle slaapkamers hebben een directe verbinding met een badkamer.

hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Standaard staan er een passieve tillift, een hoog/laag douchebrancard, een douchestoel en meerdere hoog/laag bedden in iedere bungalow.

Woonkamer

Woonkamer

In de meeste vakantiehuisjes zijn ook de woonkamer en de keuken zeer groot zodat ook bedlegerige gasten zonder problemen in de woonkamer kunnen vertoeven.

Zwembad

In het zwembad staan standaard tilliften, douchebrancards en een rolstoel. Op deze rolstoel of douchebrancards kan uw kind met behulp van de twee hydraulische liften makkelijk in het water komen. Er is een niet steile trap voor de kinderen die zelfstandig lopen.

Faciliteiten

  • Passieve tillift, hoog/laag douchebrancard, douchestoel en hoog/laagbed in iedere bungalow
  • Een kleine en een grote snoezel-ruimte, inclusief een ‘living surface'
  • Verschillende speeltoestellen op het buitebnterrein
  • Het BioBos
  • Manege
  • Groepsruimte waar 2x een avondmaaltijd geserveerd wordt
  • Binnenzwembad
  • Bioscoop
Snoezelruimte

Snoezelruimte

speeltoestellen

Speeltoestellen

large_5137_0

Manege

Living Surface

Living Surface

Zwembad 1

Zwembad

Zwembad

Zwembad

(Hulp)hond

Op de locatie in Arnhem is het, in overleg en tegen betaling mogelijk een(hulp)hond mee te nemen. Geef dit aan op uw inschrijfformulier.

Waar vindt u ons

Bio Vakantieoord vindt u hier:

Wekeromseweg 8
6816 VS Arnhem

Postadres

Post sturen kan via het hoofdkantoor:
Onderstestraat 27, 6301 KA Valkenburg a/d Geul

Mailen of bellen

U kunt ons mailen via:
arnhem@stichtingwigwam.nl
of bellen: 06 46 37 57 35
(hoofdkantoor)