Gezinsvakanties

Wigwamvakanties, voor iedereen een feest!

Het is heerlijk om er even tussenuit te zijn met het hele gezin. Maar met een zoon of dochter met een beperking is het vinden van een leuke vakantiebestemming niet eenvoudig. Daarom zijn er Wigwamvakanties: begeleide vakanties op verschillende plaatsen in Nederland.
Wigwam biedt zorg en begeleiding aan kinderen of jongeren met een beperking tijdens gezinsvakanties en jongerenvakanties.

Wat houdt een gezinsvakantie in?

  • Vakantie vieren in een verblijf naar keuze: van een luxe bungalow of studio tot wigwamhuisje of kampeerplek.
  • Een uitdagend en avontuurlijk activiteitenprogramma voor álle kinderen van het gezin, vijf dagen per week van circa 10.00 tot 16.30 uur.
  • Persoonlijke zorg en begeleiding tijdens het activiteitenprogramma voor elk kind met een beperking, ongeacht de beperking(en) of intensiteit van de benodigde zorg.
  • Eventueel extra begeleiding of zorg op andere momenten.
  • Vrije tijd voor ouders terwijl de kinderen in goede handen zijn.
  • Een gezamelijke warme maaltijd op de dag van aankomst.

Dat is écht vakantie voor iedereen!

Op deze pagina vindt u verdere informatie over de Gezinsvakanties. Voor informatie over de Jongerenvakanties klik hier.

Hlp4 (24)

Aanmelden

Wigwamvakanties? Dat is écht vakantie voor iedereen! Niet vreemd dus dat er elk jaar zoveel gezinnen komen 'Wigwammen'.
Komen jullie ook?
Meld je dan direct aan!

Vp1 (54)

Locaties

Elke wigwamvakantielocatie is anders. De ene beschikt over een zwembad, op de andere locatie kun je heerlijk snoezelen. Iedere locatie heeft zijn eigen troeven....

Hlp3 (33) - banner

Prijzen

U ontvangt een nota voor de huur van de accommodatie en een aparte nota voor de zorg van uw kind met een beperking. Deze zorgfactuur kan (gedeeltelijk) vanuit een Pgb of via Zin betaald worden.

Hlp1 (20) - kopie

Periodes

Wigwamvakanties hebben een duur van één of twee weken en worden tijdens de schoolvakanties gehouden op diverse locaties. Sommige weken zijn speciaal bedoeld voor gezinnen met kinderen in de tienerleeftijd.

Gp3 (4)
Hlp3 (2)

Gezinnen aan het woord

Op deze pagina kunt u kiezen over welke locatie u graag een review zou willen plaatsen. Ook kunt u de reacties lezen van anderen, zodat het kiezen van een bestemming net wat makkelijker wordt!

Meer weten?

Onze medewerkers helpen u graag verder!

06-15127416