Valkenburg a/d Geul

Wigwamlocatie Valkenburg a/d Geul

In het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg worden de Wigwamvakanties georganiseerd op het terrein van Adelante Kinderrevalidatie en de Kindervallei. Het sfeervolle toeristenstadje Valkenburg a/d Geul, in het schitterende Geuldal, ligt op een steenworp afstand. Deze prachtige omgeving nodigt uit tot allerlei buitenactiviteiten.

In Valkenburg a/d Geul staan 10 wigwamhuisjes en 2 grote wigwamhuizen. De huisjes zijn verdeeld over 2 pleintjes met de mooie rivier de Geul in de achtertuin. Een wigwamhuisje is geschikt voor 5 personen, de 2 grotere wigwamhuizen voor max. 6 personen. De huisjes zijn ruim van opzet en voorzien van stromend water, een keukenblok met kookplaten, koelkast en een elektrische kachel. Daarnaast staat er in de woonkamer een eetafel en zitje. Alle huisjes beschikken over een eigen toilet. In overleg is het mogelijk een extra tentje te plaatsen.

Klik hier voor de reviews over de locatie Valkenburg.

Wigwamhuisjes

Op de begane grond bevindt zich een 2-persoons slaapruimte. Een houten trap leidt naar de vide, waar eveneens 2 personen kunnen slapen. In de woonkamer(achter een gordijn) staat verder een éénpersoonsbed of hooglaagbed. Het huisje heeft een eigen toilet. De douches bevinden zich apart in een sanitaire unit.

large_4712_1
IMG-20190312-WA0001
large_3687_1

Groot Wigwamhuis

Op de begane grond bevindt zich een 2-persoons slaapkamer en een kamer met een hoog-laagbed/bedbox. Een houten trap leidt naar de vide, waar eveneens 2 personen kunnen slapen. Het huisje heeft een eigen toilet. De douches bevinden zich apart in een sanitaire unit.

Klik hieronder op het filmpje voor een 'virtuele rondleiding' door een groot wigwamhuis.

Sanitaire unit

In de sanitaire unit bevinden zich (aangepaste) toiletten en douches.

large_3691_0
large_4713_2
large_4713_0

(Hulp)hond

Op de locatie in Valkenburg is het, in overleg en tegen betaling, mogelijk een (hulp)hond mee te nemen. Geef dit aan op uw inschrijfformulier.

Faciliteiten

  • Ruime sanitaire unit douchebrancard, douchestoel en aankleedtafel
  • Alle wigwamhuisjes zijn voorzien van een eigen toilet
  • Wasmachine en droger tegen betaling
  • Groepsruimte
  • Beschikking over muzieklokaal, dramalokaal, sportzaal
  • Binnenzwembad
  • Supermarkt op 2 km afstand

Zelf meenemen

U dient zelf beddengoed (waaronder dekbed/slaapzak, kussens, dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens), badhanddoeken, keuken- en theedoeken, afvalzakken en eventueel schoonmaakmiddelen mee te nemen.

Omgeving

Valkenburg a/d Geul ligt in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland, verscholen tussen de mosgroene heuvels. Het is een mergelstadje met een rijke toeristische traditie. Het landschap is al meer dan 125 jaar een grote trekpleister voor binnenlandse en buitenlandse gasten. Door de centrale ligging in de Euregio voelt u hier bijna letterlijk de hartslag van Europa. Op een steenworp afstand liggen internationale trekpleisters als Maastricht, Aken, Luik, Hasselt en Tongeren.

Voor meer informatie over de omgeving klik hier Zuid-Limburg

Waar vindt u ons

Wigwam in Valkenburg vindt u hier:
Onderstestraat 27
Valkenburg a/d Geul

Postadres

Post sturen kan via het hoofdkantoor:
Onderstestraat 27
6301 KA Valkenburg a/d Geul

Mailen of bellen

U kunt ons mailen via:
valkenburg@stichtingwigwam.nl
of bellen: 06 15 12 74 16
(hoofdkantoor)

Meer weten?

Onze medewerkers helpen u graag verder!

06-15127416