Wigwamvakanties, voor iedereen een feest! 

Het is heerlijk om er even tussenuit te zijn met het hele gezin. Maar met een zoon of dochter met een beperking is het vinden van een leuke vakantiebestemming niet eenvoudig. Daarom zijn er Wigwamvakanties: begeleide vakanties op verschillende plaatsen in Nederland en Frankrijk.

Dat is écht vakantie voor iedereen!

Het thema voor 2020 is WIGWAMVRIENDEN. Dus kameraden, maten en makkers: het belooft weer een amicaal wigwamjaar te worden.

 

Op deze pagina vindt u verdere informatie over de Gezinsvakanties. Voor informatie over de Jongerenvakanties klik hier.

Voor onze digitale folder klik hier.

Locaties 

Periodes 

Prijzen 

Elke wigwamvakantielocatie is anders. De ene beschikt over een zwembad, op de andere locatie kun je heerlijk snoezelen. Iedere locatie heeft zijn eigen troeven....

Wigwamvakanties hebben een duur van één of twee weken en worden tijdens de schoolvakanties gehouden op diverse locaties. Sommige weken zijn speciaal bedoeld voor gezinnen met kinderen in de tienerleeftijd.

U ontvangt een nota voor de huur van het wigwamhuisje en een aparte nota voor de zorg van uw kind met een beperking. Deze kan (gedeeltelijk) vanuit een Pgb of via Zin betaald worden.

Aanmelden 

Enquête 

Reviews 

Wigwamvakanties? Dat is écht vakantie voor iedereen! Het thema voor 2020 is OLYMPISCHE WIGWAMSPELEN. Dus begin maar vast te trainen voor een medaille!

Wij zijn heel benieuwd naar uw ervaringen en willen u daarom vragen na afloop van uw vakantie onze enquête in te vullen zodat wij onze Wigwamvakanties nog beter op uw wensen kunnen afstemmen.

Op deze pagina kunt u kiezen over welke locatie u graag een review zou willen plaatsen. Ook kunt u de reacties lezen van anderen, zodat het kiezen van een bestemming net wat makkelijker wordt!