Wigwamvakanties, voor iedereen een feest! 

Het is heerlijk om er even tussenuit te zijn met het hele gezin. Maar met een zoon of dochter met een beperking is het vinden van een leuke vakantiebestemming niet eenvoudig. Daarom zijn er Wigwamvakanties: begeleide vakanties op verschillende plaatsen in Nederland en Frankrijk.

Dat is écht vakantie voor iedereen!

Het thema voor 2019 is AVONTUREN OP ZEE. Dus zeebonken en zeemeerminnen, het beloofd alweer een avontuurlijk wigwamjaar te gaan worden. Ship Ahoy!

 

Op deze pagina vindt u verdere informatie over de Gezinsvakanties. Voor informatie over de Jongerenvakanties klik hier.

<<Direct aanmelden>> 

Locaties 

Vakantieperiodes 

Betaalbaar voor iedereen 

Elke wigwamvakantielocatie is anders. De ene beschikt over een zwembad, op de andere locatie kun je heerlijk snoezelen. Iedere locatie heeft zijn eigen troeven....

Wigwamvakanties hebben een duur van één of twee weken en worden gedurende het voorjaar, de zomer én ook in de winter gehouden op een van onze locaties.

U ontvangt een nota voor de huur van het wigwamhuisje en een aparte nota voor de zorg van uw kind met een beperking. Deze kan (gedeeltelijk) vanuit een Pgb of via Zin betaald worden.

Aanmelden 

Enquête 

Reviews 

Wigwamvakanties? Dat is écht vakantie voor iedereen! Het thema voor 2019 is AVONTUREN OP ZEE. Dus zeebonken en zeemeerminnen: Ship Ahoy!

Wij zijn heel benieuwd naar uw ervaringen en willen u daarom vragen na afloop van uw vakantie onze enquête in te vullen zodat wij onze Wigwamvakanties nog beter op uw wensen kunnen afstemmen.

Op deze pagina kunt u kiezen over welke locatie u graag een review zou willen plaatsen. Ook kunt u de reacties lezen van anderen, zodat het kiezen van een bestemming net wat makkelijker wordt!