Wigwamvakanties in Valkenburg a/d Geul 

 

In het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg worden de Wigwamvakanties georganiseerd op het terrein van Adelante Kinderevalidatie in de Kindervallei. Het sfeervolle toeristenstadje Valkenburg a/d Geul, in het schitterende Geuldal, ligt op een steenworp afstand. Deze prachtige omgeving nodigt uit tot allerlei buitenactiviteiten.

Wigwamhuisjes 

In Valkenburg a/d Geul staan 10 wigwamhuisjes, en vanaf 2017 2 grotere wigwamhuizen. De huisjes zijn verdeeld over 2 pleintjes met de mooie rivier de Geul in de achtertuin. Een wigwamhuisje is geschikt voor max 5 personen, de 2 grotere huizen voor 5-7 personen.De huisjes zijn ruim van opzet en voorzien van stromend water, een keukenblok met kookplaten, koelkast, fluitketel en een elektrische kachel. De 2 grotere huizen beschikken over een eigen toilet.Daarnaast staat er in de woonkamer een eetafel en zitje, In overleg is het mogelijk een extra tentje te plaatsen

Huisjes max. 5 personen:

Op de begane grond bevindt zich een 2-persoonsslaapkamer. Een houten trap leidt naar de vide, waar eveneens 2 personen kunnen slapen. In de woonkamer staat verder een éénpersoonsbed of hooglaagbed. De sanitaire unit bevindt apart van de huisjes. Zelf meenemen: kussens, dekens en linnengoed.

Klik hier voor een complete inventarislijst.

Van de inrichting van de nieuwe grotere huizen in Valkenburg a/d Geul zijn momenteel nog geen foto's beschikbaar.

 

In Valkenburg a/d Geul is het tijdens de zomerperiode ook mogelijk te verblijven in een nabijgelegen bungalowpark. U kunt bij uw inschrijving aangeven hierin geïnteresseerd te zijn.

Sanitair 

Sanitaire unit

Voorbeeld sanitair

Voorbeeld sanitair

Gasten 

Tijdens een Wigwamvakantie is het mogelijk dat u, in overleg, bezoek ontvangt of dat er een gast één of meerdere nachten bij uw gezin verblijft.

(Hulp)hond 

In Valkenburg a/d Geul is het niet mogelijk een hond mee te nemen. Uiteraard is het wel altijd mogelijk een hulphond mee te nemen, mits gecertificeerd. Geef dit aan op uw inschrijfformulier onder opmerkingen.

Faciliteiten 

  • Ruime sanitaire unit met tillift, douchebrancard, douchestoel en aankleedtafel;
  • Wasmachine en droger;
  • Groepsruimte waar 3x een avondmaaltijd geserveerd wordt;
  • Beschikking over muzieklokaal, drama lokaal, sportzaal;
  • Binnenzwembad aanwezig;
  • Supermarkt op 2 km afstand.

Omgeving 

Valkenburg a/d Geul ligt in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland, verscholen tussen de mosgroene heuvels. Het is een mergelstadje met een rijke toeristische traditie. Het landschap is al meer dan 125 jaar een grote trekpleister voor binnenlandse en buitenlandse gasten. Door de centrale ligging in de Euregio voelt u hier bijna letterlijk de hartslag van Europa. Op een steenworp afstand liggen internationale trekpleisters als Maastricht, Aken, Luik, Hasselt en Tongeren.

Voor meer informatie over de omgeving klik hier Zuid-Limburg

Thermae2000 

GaiaZoo 

Continium 

De Valkenier 

Casino Valkenburg 

Mergelgrotten 

Waar vindt u ons 

Postadres 

E-mailen of bellen 

Stichting Wigwam in Valkenburg a/d Geul vindt u hier:

Onderstestraat 27

Valkenburg a/d Geul

Post sturen kan via het hoofdkantoor:

Onderstestraat 27, 6301 KA Valkenburg a/d Geul

U kunt ons e-mailen via:

valkenburg@stichtingwigwam.nl

of bellen: 06 46 37 57 35

(hoofdkantoor)

Navigatie:

Geef in uw navigatiesysteem Onderstestraat 29 aan. Het kantoor van Stichting Wigwam ligt links als u het terrein van Adelante oprijdt.