Wigwamvakanties in Nieuwveen

De wigwamhuisjes zijn gelegen in het Wigwamdorp Landgoed Ursula van Stichting ‘Ipse De Bruggen’. Dit zorgcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking ligt in het oostelijk deel van de randstad in 'Het Groene Hart'.

Om direct aan te melden voor een huisje in Nieuwveen klik hier:

>Aanmelden

Wigwamhuisjes

Op het terrein bevinden zich 9 wigwamhuisjes voor max. 6 personen. Daarnaast is er een campingplek te huur voor eigen caravan of tent. De huisjes zijn ruim van opzet en voorzien van een keukenblok met een 2-pits gasstelletje, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en een elektrisch kacheltje. Zelf meenemen: kussens, dekens en linnengoed. Voor een complete inventarislijst klik hier: INVENTARISLIJST

Keuken

Slaapvoorziening

Sanitair

Keukenblok met 2-pits gasstelletje, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en kacheltje

In de huisjes is het mogelijk een hoog/laag bed te plaatsen, of andere hulpmiddelen.

De aparte sanitaire unit is ruim van opzet en voorzien van een douchebrancard.

Impressie terrasje en ligging

Gasten

Tijdens een Wigwamvakantie is het mogelijk dat u, in overleg, bezoek ontvangt of dat er een gast één of meerdere nachten bij uw gezin verblijft.

(Hulp)hond

In Nieuwveen is het niet mogelijk een hond mee te nemen. Uiteraard is het wel altijd mogelijk een hulphond mee te nemen, mits gecertificeerd. Geef dit aan op uw inschrijfformulier onder opmerkingen.

• Stromend water vlakbij de wigwamvakantiehuisjes
  • Twee sanitaire ruimtes met douchebrancard en douche
  • Gebruik wasmachine en droger tegen betaling
  • Binnenzwembad
  • Sporthal
  • Kinderboerderij
  • Snoezelruimte
  • Wellness ruimte
  • Luchtkussen

Omgeving

Het beschermde natuurgebied De Nieuwkoopse Plassen is een oase van rust en ruimte, die u met een kano, fluisterboot of rondvaartboot kunt verkennen. Te voet of op de fiets kan natuurlijk ook. En als u even genoeg heeft van het polderlandschap, bent u binnen een half uur in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag. Ook een bezoek aan Avifauna, Schiphol of de Bloemenveiling Aalsmeer mogen eigenlijk niet op uw vakantieagenda ontbreken.

Algemene toeristische informatie >>

Poldermuseum

Avifauna

Bloemenveiling