Reviews Nieuwveen

Hier kunt u de reviews lezen die anderen over de locatie Nieuwveen hebben achtergelaten

Algemene beoordeling: 8

Emmanuelle

Algemene beoordeling: 9

Wij hebben - zoals - andere jaren erg fijne vakantie gehad.
Dit jaar, ben ik extra dankbaar dat de vakantie doorging...
Wij stonden ingeschreven in Valkenburg maar door de overstroming werd de vakantie geannuleerd.
Wat ben ik blij dat er nog een plekje vrij was in Nieuwveen en dat stichting wigwam alsnog een begeleidster kon regelen voor Victor.
Er ontstond een erg mooi klik tussen Victor en zijn begeleidster.
Victor had een lang gekoesterd wens : de eenhoorn dans doen met de heel groep... En tijdens de wens avond heeft iedereen zo enthusiast mee gewerkt aan de vervulling van zijn wens !
Victor heeft erg veel plezier beleefd, kunnen zwemmen (sinds corona lukt alleen tijdens wigwam vakanties), motor kunnen rijden, allerlei activiteiten doen die hij normal gesproken niet doet en veel genoten van de paarden die naast de huisjes zijn.
Ik heb genoten van het terrein, de natuur, de ruimte, het gevoel van vrijheid... Het was mijn tweede jaar in Nieuwveen... En ik begin aan de vliegtuigen en aan de haan de wennen. Het viel mee in vergelijking met de eerste keer.
Wij kijken met dankbaarheid terug op onze vakantie. Aan alle begeleiders, projectleiders en wigwam medewerkers : BEDANKT !

Mirthe

Algemene beoordeling: 10

Wat een geweldige Wigwamvakantie hebben wij weer mogen beleven. Voor het eerst op de locatie Nieuwveen. Een hele mooie plek, waar ook voor ons als ouders genoeg te zien en te beleven valt zowel op de locatie als in de omliggende dorpjes en prachtige natuur. Het programma was avontuurlijk, afwisselend en goed verzorgd onder begeleiding van een geweldige groep vrijwilligers en projectleiding! Heel erg bedankt voor deze twee weken.

Hans Hanegraaff

Nieuwveen - zomer 2019

Algemene beoordeling: 4

Ondanks de geweldige! inzet van het gehele team viel ons deze vakantie erg zwaar. Door het wisselende gedrag van onze dochter (inherent aan haar syndroom), vooral in de nachten waarin zij ons continue uit onze slaap hield, plus de vele nachtvluchten van Schiphol die over het terrein kwamen, plus een storm (windkracht 9) van 2 dagen die over het gebied trok hielden ons wakker doordat de canvas daken klapperden en de houten huisjes hevig kraakten. Wij zijn dit jaar helaas niet tot rust gekomen.

Bianca Beersma

Nieuwveen - zomer 2018

Algemene beoordeling: -

We hebben een geweldige vakantie gehad in Nieuwveen! Onze zoon, die een verstandelijke beperking heeft, en onze dochter zijn liefdevol opgevangen door de maatjes en hebben de tijd van hun leven gehad. Wij als ouders konden heerlijk ontspannen. Het vrijwilligersteam en de projectleiding zijn in één woord geweldig!