Reviews Arnhem

Hier kunt u de reviews lezen die anderen over de locatie Arnhem hebben achtergelaten.

Emmanuelle

Arnhem - winter '23-'24

Algemene beoordeling: 9

Als ik in twee woorden moet mijn "wigwam-ervaring" samenvatten, kies ik voor de woorden "liefde en begrip" en ik denk aan het lied "love is all".
Nu dat Victor niet meer thuis woont, vroeg ik me af of ik door moet gaan met de wigwam vakantie... maar dit keer net als afgelopen zomer werd ik herinnerd aan wat de wigwam vakantie me brengen. Naast rust en de mogelijkheid om samen met Victor op vakantie te gaan, de (h)erkenning met andere ouders de liefde en begrip die ik ervaar is me goudwaard. En wat Victor betreft, blijven de wigwam vakantie de hoog punten van een jaar... En zodra een wigwam vakantie tot eind komt, vraagt Victor gelijk naar de volgende...

Anoniem

Arnhem - winter '23-'24

Algemene beoordeling: 10

Top vakantie voor mijn kind

Sam Hage (brusje)

Arnhem - winter '22-'23

Algemene beoordeling: 10

Ik vond het leuk. Dat je het zwembad kon reserveren bijvoorbeeld voor je gezin. En hetzelfde met Baloe. Ik had een hele leuke en lieve vrijwilliger/ begeleider. Hij heette Nick. De leukste activiteit vond ik zwemmen met mijn groepje. En hetzelfde bij Baloe weer. Ik vond het ook heel leuk dat er friet was op de Bonte avond want dat vind ik heel lekker. Ik vond het leuk dat we gingen optreden.

Sandra Capon

Arnhem - winter '22-'23

Algemene beoordeling: 10

Na 2 Corona jaren kon er weer een echte winterwigwam plaats vinden. Wat hebben we allemaal weer genoten. De match met de vrijwilliger(s) was echt super! Wat heeft Esmee genoten van alle aandacht, spelletjes spelen, activiteiten, het heerlijke huisje en de lieve buren. Dit was een vakantie zoals we die graag zien. Projectleiders top! Vrijwilligers top! Volgend jaar hopelijk weer...

Joke Lenaerts

Arnhem - winter '21-'22

Algemene beoordeling: 9

Het was echt fantastisch weer. We hebben enorm genoten en zijn helemaal tot rust gekomen. Dankjewel!

Mark

Arnhem - winter '21-'22

Algemene beoordeling: 9

We hebben weer genoten van een heerlijke vakantie. Erg fijn dat het Wigwam ondanks de coronamaatregelen is gelukt om een leuke vakantie te organiseren. De projectleiders en vrijwilligers hebben hard gewerkt om ons een fijne week te bezorgen. We kijken uit naar de volgende Wigwam!

Bianca Beersma

Arnhem - winter '19-'20

Algemene beoordeling: 9

Wat hebben we een heerlijke tijd gehad tijdens de Winterwigwam in Arnhem! Onze zoon van negen jaar, die ernstig verstandelijk beperkt is, had de tijd van zijn leven met zijn lieve maatje. Hij genoot van het paardrijden, zwemmen, en snoezelen. Onze dochter van dertien jaar ontmoette haar vrienden van vorige Wigwamvakanties weer en deed samen met hen allerlei afwisselende en uitdagende activiteiten, zoals klimmen, lasergamen en een escape-room spel. Mijn man en ik genoten van de rust en de gezelligheid met andere ouders en vrijwilligers. Hartelijk dank Stichting Wigwam, voor het mogelijk maken van deze geweldige vakanties!

Irma

Arnhem - winter '19-'20

Algemene beoordeling: 9

We hebben ontzettend genoten in Arnhem, perfecte plek, ook al is het slecht of koud weer!

Corina van der Zwaan

Arnhem - winter '19-'20

Algemene beoordeling: 9

Geweldig!

Bianca Beersma

Arnhem - winter '18-'19

Algemene beoordeling: 10

Wat hebben we genoten van de Winterwigwam! Een ruime bungalow, veel faciliteiten voor onze zoon, maar bovenal de geweldige vrijwilligers zorgden voor een heerlijke tijd voor onze kinderen en ook voor ons als ouders. Veel dank aan het Winterwigwam-team!

Meer weten?

Onze medewerkers helpen u graag verder!

06-15127416