Watersnood

IMG-20210715-WA0001

Het kan niemand ontgaan zijn dat Limburg, en specifiek de omgeving van Valkenburg, momenteel kampt met problemen die veroorzaakt worden door ongekend hoge waterstanden.
Helaas is ons hoofdkantoor en de vakantielocatie in Valkenburg ook zwaar getroffen en zullen de vakanties op deze locatie deze zomer niet door kunnen gaan.

Wij hebben heel veel lieve berichten ontvangen waarin er van alle kanten hulp wordt aangeboden en steun betuigd. Heel veel dank hiervoor; dit doet ons team in Valkenburg erg goed! De aangeboden hulp is gezien de omstandigheden op de locatie op korte termijn helaas nog niet mogelijk.

Wel zijn wij naarstig op zoek naar alternatieven voor de gezinnen die hun vakantie in Valkenburg hebben geboekt. Ook hierbij ontvangen wij veel steun van andere organisaties en partners.
Momenteel zijn wij dit nog aan het uitwerken en we hopen hierover iedereen spoedig te gaan informeren. Gezinnen, projectleiders en de vele vrijwilligers zullen wij waar mogelijk proberen individueel te bereiken om alternatieve mogelijkheden te bespreken.
Wij vragen hiervoor nog even geduld en zullen hier begin volgende week z.s.m. op terugkomen.

Allereerst hopen we dat iedereen veilig is en wensen we iedereen die direct met dit natuurgeweld te maken heeft heel veel sterkte.

Mochten er voor de andere locaties bijzondere omstandigheden gelden of acties nodig zijn, dan wordt iedereen hierover uiteraard z.s.m. geïnformeerd.

Zorg goed voor uzelf en de mensen om u heen en wij hopen iedereen binnenkort in goede gezondheid weer te ontmoeten.

Meer weten?

Onze medewerkers helpen u graag verder!

06-15127416