Aanmelding vrijwilligers

LET OP: Wil je je nog aanmelden voor de komende WINTERVAKANTIE '19-'20 in Arnhem of 's-Gravenzande, neem dan even contact met ons op via els@stichtingwigwam.nl of 06-30354244.

Op dit inschrijfformulier kun je je aanmelden als vrijwilliger voor een of meerdere Jongeren- en/of Gezinsvakanties.

Let op: wanneer het onderstaande formulier is ingevuld en je op 'INSCHRIJVING VERZENDEN' klikt, verschijnt er een bevestiging in beeld dat het formulier is verzonden. Zie je dit niet, dan zijn er nog gegevens die niet correct zijn ingevuld, en is het formulier niet verzonden!

Na de bevestiging op het scherm ontvang je bovendien vrijwel onmiddellijk een bevestiging van de aanmelding in je email inbox. Krijg je deze niet, neem dan meteen contact met ons op.