Reviews ‘s-Gravenzande

Hier kunt u de reviews lezen die anderen over de locatie 's-Gravenzande hebben achtergelaten.

Algemene beoordeling: 10

Geert, (en wij dus ook!) hadden weer een topvakantie!

Algemene beoordeling: 9

Weer een geweldige herinnering gemaakt! Wat een fantastische vakantie! Een superteam, niks was onmogelijk deze vakantie.

Familie de Jong

Algemene beoordeling: 9

Weer een superfijne Wigwam-vakantie gehad. Voor ons de 3e keer. Volgend jaar zeker weer. Het dagkamp biedt voor de kinderen een ontzettend leuk programma. De begeleiders zetten zich met hart en ziel voor hen in. En wij als ouders hebben tijd voor ons samen. Echt een aanrader!

Ruchama Wijnberg

Heel tof!
Kinderen genieten en je als ouders ook.
Lekker veel op het strand geweest, leuk!

Anne

's-Gravenzande - voorjaar 2021

Algemene beoordeling: 9

We hebben elke dag enorm genoten. De vrijwilligers hebben mijn kinderen fantastisch begeleid. Met zoveel zorg, humor en liefde. De projectleiding was ook fantastisch. Zoveel betrokkenheid en warmte. Het heeft ons alle drie erg goed gedaan en nu kunnen we er weer even tegenaan.

Pauline van de Wetering

Algemene beoordeling: 10

Fantastisch! Vrijwilligers, projectleiders, accomodatie, kinderen, ouders, lokatie, alles is TOP

Algemene beoordeling: 10

Een leuk en gevarieerd programma met een enthousiaste vrijwilligersgroep en Hans en Elly die weer ‘alles uit de kast hebben’ gehaald en onze kinderen een topweek hebben gegeven

Yvonne Krabbendam

Algemene beoordeling: 9

Wat hebben wij wederom een fantastische vakantie gehad in ‘s Gravezande, Noa heeft genoten! Mede dankzij Ellie en Hans Prins en uiteraard de vrijwilligers, heeft onze dochter een vakantie gehad om nooit te vergeten. Bedankt!

Monique

's-Gravenzande - zomer 2019

Algemene beoordeling: 9

Fantastisch. Terrein is prima voor rolstoelers, tot in de zee aan toe. Prachtige huisjes, accommodatie vwb diner en activiteiten zijn van alle gemakken voorzien. Een strandvakantie waarin elke vorm van beperking is omgeturnd naar mogelijkheden!

Monique Wiggers

's-Gravenzande - zomer 2019

Algemene beoordeling: 10

Heerlijk, super-de-luxe huisje. Verder allerlei gave aangepaste voorzieningen om top-activiteiten te organiseren en de begeleiders zijn 'om te zoenen'!

Stichting Droom Je Thuis

's-Gravenzande - voorjaar 2019

Algemene beoordeling: 10

Een geweldige locatie voor onze kanjers van Droom Je Thuis! Fijn dat er een grote groepsruimte is! En voor Elly en Hans is niets te gek.

's-Gravenzande - voorjaar 2019

Algemene beoordeling: 4

De locatie is geweldig maar het terrein is zeker niet geschikt voor mensen met een rolstoel, de paden zijn allemaal van grind, de ruimtes waar gegeten en activiteiten worden georganiseerd zijn zeer krap.

Reactie Wigwam: Jammer dat u niet volledig tevreden bent over de locatie. Het zou fijn zijn wanneer u contact met ons zou willen opnemen via info@stichtingwigwam.nl of 06-46375735 om de door u aangehaalde verbeterpunten te bespreken.

Familie van der Kooi

Algemene beoordeling: 10

Prachtige ruime huisjes, vlakbij het strand. Strandrolstoelen, strandrups aanwezig. Alles is mogelijk! Allemaal genoten van alle leuke mensen en activiteiten. Hans, Elly en alle vrijwilligers superbedankt! Ga zo door!

Karen & Kevin

Algemene beoordeling: 10

Top locatie, super bungalows en geweldige vrijwilligers en begeleiders. Hans en Elly, TOP! Wij komen volgend jaar hopelijk weer!

Familie Jamin

Algemene beoordeling: 10

Een TOP locatie. Zeer mooie huisjes. Ervaren kampleiders en uitstekende vrijwilligers. We hebben genoten. Bedankt aan iedereen! Groetjes vanuit België!