Reviews Heusden

Hier kunt u de reviews lezen die anderen over de locatie Heusden hebben achtergelaten.

Anoniem

Heusden - zomer 2021

Algemene beoordeling: 9

De locatie is klein, en heel rustig. De huisjes zijn heel erg luxe. Dit samen zorgt voor een heel ontspannen sfeer en de eigenaren van de locatie dragen daar zeker heel positief aan bij. In de buurt is genoeg te doen, maar het is wel allemaal kleinschalig.

Claire Bambury

Heusden - zomer 2021

Algemene beoordeling: 10

Een geweldige vakantie, voelde echt als thuis komen in een warm bad...Alle kids hebben genoten van de programma's , van de vrijwilligers en hun vrolijkheid , en hun uithoudingsvermogen en wij van de leuke contacten met de andere ouders, en ook de vrijwilligers wat een fijne lieve betrokken mensen allemaal.. , en de mooie plekjes om te bezoeken. Het was weer een super fijn gevoel!! Op naar de volgende vakantie!!

Sylvia Groenbos

Heusden - zomer 2020

Algemene beoordeling: 9

Weer super vakantie gehad in Heusden!

Simone en Wiebe Klaassen

Heusden - zomer 2020

Algemene beoordeling: 9

Wij hebben weer genoten! Ondanks de corona maatregelen hebben de vrijwilligers en coordinatoren er weer voor gezorgd dat wij konden genieten van eigen tijd en onze kinderen hebben genoten van de activiteiten en de persoonlijke aandacht.

Jolanda van Rossem

Heusden - zomer 2020

Algemene beoordeling: 7

Fijne vakantie voor het hele gezin

Anoniem

Heusden - zomer 2020

Algemene beoordeling: 9

Dit jaar voor het eerst een eenweekse zomervakantie en dan nu in Heusden. Wij vonden het een geweldige locatie! Helaas door Corona een iets andere opzet, maar nog steeds super. Het zwembad op het terrein was geweldig en wij zaten aan de achterkant, wat heerlijk rustig was.
Wat ook geweldig was m.n. met het oog op Yoran was dat we een "tuintje" hadden waarvan het hek af te sluiten was. Hij kon dus gewoon naar buiten lopen zonder dat we bang hoefden te zijn dat hij wegliep.
Verder was het geweldig dat we handdoeken en lakenpakketten konden bestellen en natuurlijk ook helemaal super de vers gebakken broodjes 's morgens!
De eigenaars waren heeeel erg betrokken en zó aardig, niets was ze teveel. Nou, wat ons betreft komen wij hier zeker nog een keer terug.

Anoniem

Heusden - zomer 2019

Algemene beoordeling: 9

Een mooie rustige overzichtelijke plek. Vooral de skelters en de dieren waren top! Onze eerste keer met de Wigwam, maar dankzij de geweldige vrijwilligers een supervakantie gehad! Voor herhaling vatbaar.

Sandra Cappon

Heusden - zomer 2019

Algemene beoordeling: 10

Vorig jaar voor het eerst naar Diessen geweest en we dachten dat dat al niet overtroffen kon worden... maar Heusden was geweldig. Hele mooie ruime accommodatie ( voor ons toch echt een pluspunt ), kleinschalig met een zwembad, snoezelruimte, fietsen, skelters, speeltuin en trampoline op het terrein. De eigenaars zijn heel vriendelijk en niks is ze te gek om te doen.
Mooie omgeving ( gelijk naast de Peel ) en ook voor honden een hele fijne omgeving waarbij ze vanaf het terrein gelijk los kunnen.
Kortom hopelijk volgend jaar weer deze locatie 😊