Wigwamlocatie Valkenburg a/d Geul 

In het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg worden de Wigwamvakanties georganiseerd op het terrein van Adelante Kinderevalidatie en de Kindervallei. Het sfeervolle toeristenstadje Valkenburg a/d Geul, in het schitterende Geuldal, ligt op een steenworp afstand. Deze prachtige omgeving nodigt uit tot allerlei buitenactiviteiten.

 

Klik hier voor een sfeerfilmpje van de locatie.

Voor een plattegrond van de locatie klik hier.

Klik hier voor de reviews over de locatie Valkenburg.

Wigwamhuisjes 

In Valkenburg a/d Geul staan 10 wigwamhuisjes en 2 grotere wigwamhuizen. De huisjes zijn verdeeld over 2 pleintjes met de mooie rivier de Geul in de achtertuin. Een wigwamhuisje is geschikt voor 5 personen, de 2 grotere huizen voor max. 6 personen. De huisjes zijn ruim van opzet en voorzien van stromend water, een keukenblok met kookplaten, koelkast en een elektrische kachel. Daarnaast staat er in de woonkamer een eetafel en zitje. Alle huisjes beschikken over een eigen toilet. In overleg is het mogelijk een extra tentje te plaatsen

Huisjes 5 personen:

Op de begane grond bevindt zich een 2-persoonsslaapkamer. Een houten trap leidt naar de vide, waar eveneens 2 personen kunnen slapen. In de woonkamer staat verder een éénpersoonsbed of hooglaagbed. De sanitaire unit bevindt zich apart van de huisjes. Zelf meenemen: kussens, dekens en linnengoed.

Sanitair 

Sanitaire unit

Voorbeeld sanitair

Voorbeeld sanitair

(Hulp)hond 

Op de locatie in Valkenburg is het, in overleg en tegen betaling, mogelijk een (hulp)hond mee te nemen. Geef dit aan op uw inschrijfformulier.

Faciliteiten 

  • Ruime sanitaire unit met tillift, douchebrancard, douchestoel en aankleedtafel
  • Alle wigwamhuisjes zijn voorzien van een eigen toilet
  • Wasmachine en droger (tegen betaling)
  • Groepsruimte waar 2x een avondmaaltijd geserveerd wordt
  • Beschikking over muzieklokaal, drama lokaal, sportzaal
  • Binnenzwembad aanwezig
  • Supermarkt op 2 km afstand

Omgeving 

Valkenburg a/d Geul ligt in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland, verscholen tussen de mosgroene heuvels. Het is een mergelstadje met een rijke toeristische traditie. Het landschap is al meer dan 125 jaar een grote trekpleister voor binnenlandse en buitenlandse gasten. Door de centrale ligging in de Euregio voelt u hier bijna letterlijk de hartslag van Europa. Op een steenworp afstand liggen internationale trekpleisters als Maastricht, Aken, Luik, Hasselt en Tongeren.

Voor meer informatie over de omgeving klik hier Zuid-Limburg

Thermae2000 

GaiaZoo 

Continium 

De Valkenier 

Casino Valkenburg 

Mergelgrotten 

Waar vindt u ons 

Postadres 

Mailen of bellen 

Stichting Wigwam in Valkenburg a/d Geul vindt u hier:

Onderstestraat 27

Valkenburg a/d Geul

Post sturen kan via het hoofdkantoor:

Onderstestraat 27, 6301 KA Valkenburg a/d Geul

U kunt ons mailen via:

valkenburg@stichtingwigwam.nl

of bellen: 06 46 37 57 35

(hoofdkantoor)

Navigatie:

Geef in uw navigatiesysteem Onderstestraat 29 aan. Het kantoor van Stichting Wigwam ligt links als u het terrein van Adelante oprijdt.