Wigwamlocatie Heusden 

Puur de Peel is een accommodatie in het hart van De Peel. Er zijn zes vakantiehuizen aangepast voor mensen met een beperking.

Voor extra ontspanning is er een verwarmd binnenzwembad (met tillift) en een snoezelruimte (met verwarmd waterbed en ballenbak). Zodra het zonnetje zich even laat zien kan er geschommeld en geklauterd worden in onze speeltuin of kan er een ritje gemaakt worden op de skelters.

 

Voor meer informatie over deze locatie klik hier.

Vakantiewoningen 

Er zijn 6 aangepaste vakantiewoningen op het terrein van Puur de Peel, allen voorzien van een aangepaste badkamer, een hooglaagbed, een volledig ingerichte keuken en televisie.

(Hulp)hond 

Op de locatie in Heusden is het, in overleg en tegen betaling, mogelijk een hond mee te nemen. Geef dit aan op uw inschrijfformulier.

Faciliteiten 

  • Elk huis beschikt over eigen aangepast sanitair
  • Groepsruimte waar 2x een avondmaaltijd geserveerd wordt
  • Verwarmd binnenzwembad (met tillift) op het terrein
  • Snoezelruimte (met verwarmd waterbed en ballenbak) op het terrein
  • Buitenactiviteiten (voetbalcourt, speeltuin met o.a. een klimtoren en schomme, skelters)

Omgeving 

De accommodatie ligt tegen ‘Nationaal Park De Groote Peel’ aan, dus wanneer het weer het toelaat kun je er heerlijk wandelen of fietsen. Er zijn tal van routes die afgelegd kunnen worden. Zo is er op een kleine afstand rijden een groot informatiecentrum waaruit meerdere routes starten, zoals een familiepad en kinderpad dat volledig verhard is.

Op 10 minuten rijden vind je het centrum van Asten waar je kunt winkelen of breng een bezoekje aan het ‘Klok en Peel museum’. Het pretpark Toverland bereik je al in 20 minuten, Dierenrijk Europa in 30 minuten, Zooparc Overloon in 40 minuten en de Efteling in 60 minuten.

Waar vindt u ons 

Postadres 

Mailen of bellen 

Puur de Peel vindt u hier:

Achtermijterbaan 7 5725 RL Heusden (gemeente Asten)

Post sturen kan via het hoofdkantoor:

Onderstestraat 27

6301 KA Valkenburg a/d Geul

U kunt ons mailen via:

heusden@stichtingwigwam.nl

of bellen: 06 46 37 57 35

(hoofdkantoor)