Wigwamlocatie Arnhem 

Bio Vakantieoord is een uniek vakantiepark doordat alle accommodaties en faciliteiten volledig aangepast zijn en standaard voorzien van noodzakelijke hulpmiddelen. Het terrein van Bio Vakantieoord is oorspronkelijk gebouwd als kinderrevalidatiecentrum. Hierdoor zijn alle accommodaties en faciliteiten van oorsprong zeer ruim opgezet. Onderstaande informatie is deels overgenomen van de website van Bio Vakantieoord. Voor een volledig beeld ga naar hun website.

Klik hier voor de reviews over de locatie Arnhem.

Vakantiebungalows 

In alle vakantiebungalows vindt u brede gangen en schuifdeuren, veelal elektrisch. De vakantiebungalows zijn zeer divers qua grootte en kosten en de indeling gebeurt in overleg. Voor voorbeelden van de verschillende vakantiebungalows ga naar de website van Bio Vakantieoord.

Badkamer 

Hulpmiddelen 

Woonkamer 

Alle badkamers zijn berekend op douchebrancards en rolstoelen en bijna alle slaapkamers hebben een directe verbinding met een badkamer.

Standaard staan er een passieve tillift, een hoog/laag douchebrancard, een douchestoel en meerdere hoog/laag bedden in iedere bungalow.

In de meeste vakantiehuisjes zijn ook de woonkamer en de keuken zeer groot zodat ook bedlegerige gasten zonder problemen in de woonkamer kunnen vertoeven.

Zwembad 

 

In het zwembad staan standaard tilliften, douchebrancards en een rolstoel. Op deze rolstoel of douchebrancards kan uw kind met behulp van de twee hydraulische liften makkelijk in het water komen. Er is een niet steile trap voor de kinderen die zelfstandig lopen.

Faciliteiten 

  • Passieve tillift, hoog/laag douchebrancard, douchestoel en hoog/laagbed in iedere bungalow
  • Een kleine en een grote snoezel-ruimte, inclusief een ‘living surface'
  • Verschillende speeltoestellen op het buitebnterrein
  • Het BioBos
  • Manege
  • Groepsruimte waar 2x een avondmaaltijd geserveerd wordt
  • Binnenzwembad
  • Bioscoop

Snoezelruimte

Speeltoestellen

Manege

Living Surface

Zwembad

Zwembad

(Hulp)hond 

Op de locatie in Arnhem is het, in overleg en tegen betaling mogelijk een(hulp)hond mee te nemen. Geef dit aan op uw inschrijfformulier.

Waar vindt u ons 

Postadres 

Mailen of bellen 

Bio Vakantieoord vindt u hier:

Wekeromseweg 8

6816 VS Arnhem

Post sturen kan via het hoofdkantoor:

Onderstestraat 27

6301 KA Valkenburg a/d Geul

U kunt ons mailen via:

arnhem@stichtingwigwam.nl

of bellen: 06 46 37 57 35

(hoofdkantoor)