Wigwam ontvangt cheque van Soroptimistclub!

Na een fantastische benefietavond in Theater de 2 Hondjes in Hellevoetsluis, waarbij wij genoten van een fantastische voorstelling van Eva Crutzen en Jerry, mocht Hanny een cheque van € 5100,- in ontvangst nemen voor Stichting Wigwam! De avond was mogelijk gemaakt door de Soroptimistclub. Jeanine Schouten, moeder van een van 'onze' wigwamkinderen was de initiatiefneemster. Zij droeg ons als goed doel voor bij de Soroptimistclub voor de benefietavond van 2015.

Johan Veenstra stelde het theater de Twee Hondjes in Hellevoetsluis beschikbaar en Eva Crutzen tradt daar samen met Jerry belangeloos op!! Wat een avond, en wat een bedrag dat wij mee terug naar Valkenburg mochten nemen!

Op de foto's de overhandiging van de cheque, en Eva Crutzen en Jeanine Schouten, die wij als dank een Wigwambeeldje van kunstenaar Paul de Win schonken!