Wigwam in de media 

Wigwam in het Flair&Viva Zomerboek!

In de rubriek 'Deze vakantie gaat de boeken in' van het Flair&Viva zomerboek staat het artikel van Wigwammoeder en vrijwilligster Mirthe Polanen. Mooi verhaal Mirthe! Leuk dat je het wilde delen!

lees hier het hele artikel

Vrijdag, 26 juni 2020 tijdens de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen Daelzicht en Wigwam, was ook Omroep ML5 aanwezig. Zij maakten een uitgebreide televisiereportage waarin zowel Peter Muyen als Hanny van Leeuwen vertellen wat Wigwam in Heel betekent voor alle betrokkenen.....

https://youtu.be/6OeouLIpIlc

Na de teleurstelling dat de NLdoet-dag in Heel, als startsein voor de heropening van deze locatie, niet door kon gaan, stond er wel dit leuke artikel in de krant! Hiermee laten we meteen aan de hele wereld weten: Vur komme truk!!! (vertaling: We komen terug!!!). Er moet nog veel gebeuren, maar het streven blijft om komende zomer reeds op kleine schaal te kunnen starten. Meer weten? Stuur een mailtje naar info@stichtingwigwam.nl ... Klik hier voor het hele artikel

Wigwam-moeder en vrijwilliger Mirthe vertelde aan Libelle "wat zij doet voor de ander" in de rubriek 'Dit doe ik'. Bedankt Mirthe voor je mooie woorden! Klik hier voor het artikeltje.

Zowel Hanny als Wigwam-moeder Christel werden voor Nu.nl geinterviewd voor een artikel over op vakantie gaan met een kind met een beperking. Lees hier het volledige artikel.

Deze keer maar liefst drie uitzendingen op televisie waarin Wigwam aan bod kwam. Bij het programma Limburg Centraal van L1 kwamen zowel ouders, vrijwilligers als directie aan het woord....

lees meer

Het programma Nieuwsuur van NPO2 besteedde aandacht aan de bureaucartie binnen de zorg. Wigwam werd gevraagd hieraan mee te werken. Een intensieve en leerzame opnamedag tijdens de Jongerenweek in Valkenburg leverde een kort maar krachtig fragment op in de nieuwsreportage.

lees meer

Tijdens ons jubileumfeest verzorgde van Nelleke Dressens-Litjens van MRTS07 een spetterende modeshow met hun stoere aangepaste kinderkleding! De modellen schitterden op de catwalk en dat was Veine, een inspiratieblad voor opuders van lichamelijk en/of verstandelijk beperkte kinderen, ook opgevallen! Zij besteden er in hun laatste editie van 2017 uitgebreid aandacht aan.

lees meer

De 3e editie van tijdschrift Veine is uit! In deze editie onder het thema "Reisverslag" het vakantieverhaal van de familie Van Heyningen die al een aantal jaren bij Stichting Wigwam vakantie vieren.Veine richt zich op ouders van lichamelijk beperkte kinderen en dit vakantieverhaal over vader Robert, moeder Sylvia, zus Noa en onze wigwammer Bas van 12 zal zeker herkenbaar zijn voor onze gezinnen en veel nieuwe gezinnen inspireren om ook eens te komen wigwammen op een van onze locaties!

lees meer