WegWijsWeekenden 

Stichting Wigwam organiseert samen met Adelante in het schooljaar 2018-2019 weer WegWijsWeekenden voor kinderen en jongeren met een beperking van 6 tot 20 jaar.

Wil je ervaren hoe het is om een weekend van huis te zijn en wil je kennis maken met allerlei mogelijkheden van vrijetijdsbesteding? Meld je dan voor één of meerdere weekenden aan!

21 t/m 23 juni 2019 

29 t/m 31 maart 2019 

1 - 3 februari '19 

Op Stap Weekend

12 t/m 20 jaar

Het is weer tijd voor het “Op stap Weekend”. We gaan erop uit om te kijken wat er allemaal te beleven valt buiten het Logeerhuis. Wie gaat er weer mee met de feestbus?

Ik hou van Holland

6 t/m 20 jaar

Dit weekend staat ons eigen lage landje centraal! Kom jij mee je vaderlandsliefde testen tijdens dit gezellige weekend?

Reis door Europa

6 t/m 20 jaar

Wil jij graag meer weten over andere landen in Europa? Bijvoorbeeld wat ze daar eten en drinken, welke taal ze spreken? Dan is dit een weekend voor jou. En weet je zelf ook wat te vertellen over een land, dat mag! Dit weekend leren we van alles over verschillende landen in Europa.

16 t/m 18 nov '18 

Harry Potter weekend

6 t/m 20 jaar

In dit weekend zijn jullie van harte welkom voor 3 dagen vol tovenarij, hocus pocus en magie. Kom meedoen met de zwerkbal-toernooien, toverdrank lessen en ontdek in welk Harry Potter-huis jij thuishoort!

Meer informatie? 

Wil je meer weten over tijden, kosten of over hoe je kunt inschrijven voor een WegWijsWeekend, klik dan op Informatie WWW. Tot ziens op onze WegWijsWeekenden!