Vrijwilligers aan het woord 

Op deze pagina stellen de vrijwilligers zich samen met 'hun' kind of jongere aan u voor. Vaak krijgen zij zo'n sterke band dat zij een jarenlange Wigwamcombi vormen!

Chris en Maaike 

 

Wij zijn Chris en Maaike en wij kennen elkaar al 8 jaar! Wij zijn een goede match omdat wij allebei van gezelligheid houden en van gek doen. Deze wigwam gaan we samen Flugel drinken, motorrijden en zwemmen. Dat wordt helemaal top!

Pim en Denny 

Wij zijn Pim en Denny. Pim is 13 en Denny is 22. Wij zijn samen een top duo. Wij hebben veel leuke momenten en zo af en toe ook eens wat minder leuke momenten. Wij houden allebei erg veel van auto rijden. Ook fietsen, motor rijden en vliegtuigen spotten vinden we erg leuk om te doen. We maken samen veel lol en zijn allebei altijd wel in voor een dolletje. We zijn ondertussen behoorlijk goed op elkaar ingespeeld. Veel vrolijke groetjes van ons!

Marco en Michelle 

In de pauzes zijn wij vaak te vinden in het Oerwoud en spelen daar veel spelletjes. Ons favoriete spelletje is 4 op een rij. Marco is hier heel erg goed in. We hebben een scorebord om de score bij te houden. Marco houdt heel erg van zwemmen. Vooral het stoeien met de begeleiding is vaak erg leuk. Marco is zijn specialisme in het voetbal aan het trainen met Michelle. Koppen en overschieten kan hij erg goed.

Mickey en Siebe 

Wij zijn Mikey en Siebe en hebben het heel erg naar onze zin samen.

Wij hebben we het hele terrein al verkend op de duofiets. Ook hebben we al menig glijbaan, schommel en wipwap onveilig gemaakt, ook hebben we heerlijk in het zwembad gezwommen. Samen hebben we geprobeerd een heleboel mensen nat te spetteren en om te gooien. . Aan het einde van de dag gaan we nog even heerlijk snoezelen, wat erg rustgevend is.

Geert en Maaike 

Hallo iedereen! Wij zijn Geert en Maaike, wij kennen elkaar al 3 jaar van de wigwam!

We hebben er nu samen al vier leuke dagen opzitten. We hebben de afgelopen dagen dan ook al veel leuke dingen gedaan. Het meest hebben we genoten van het motorrijden, het zwemmen, het snoezelen en natuurlijk ook het zingen.

Maarten, Dave en Thom 

Hallo, wij zijn Maarten, Dave en Thom. We zijn 13, 20 en 23 jaar. Voor Maarten en Dave is dit het eerste jaar WigWam en voor Thom het 6e. We hebben het super naar ons zin hier. We houden van zwemmen, voetbal en van Stef Stuntpiloot. We hopen dat de laatste paar dagen net zo leuk zijn als de eerste dagen. Maar dat komt vast goed want we zijn 3 beste vrienden. Groet, Maarten, Dave en Thom

Maarten en Denny 

 

Hallo, wij zijn Maarten en Denny. Wij kennen elkaar al 9 jaar. Negen jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen in Ossendrecht. Sinds 3 jaar zijn wij een duo hier op de wigwam. Wij hebben samen erg veel lol. Wij zijn de perfecte match. We zijn samen altijd erg aanwezig en je zult altijd weten dat wij er zijn. Wij houden allebei erg van muziek luisteren, boom klimmen en lekker gek doen. Wij gaan veel lol beleven en genieten van de activiteiten die nog komen gaan!