Meer Wigwam

Op deze pagina vindt u links naar overige Wigwam-onderwerpen. Mocht u nog verdere vragen hebben of bepaalde informatie niet kunnen terugvinden, neem dan zeker contact met ons op.

Zorgdocumenten

Hulpmiddelen

Wegwijsweekenden

Indien u geen geldige, doorlopende zorgovereenkomst heeft met Wigwam, dient u deze aan te vragen.

Hulpmiddelen die nodig zijn voor uw kind tijdens een Wigwamvakantiedient u als oude zelf rechtstreeks bij de leverancier aan te vragen.

Stichting Wigwam organiseert samen met Adelante in het schooljaar 2018-2019 weer WegWijsWeekenden voor kinderen en jongeren met een beperking van 6 tot 20 jaar.

Beeldjes kunstenaar De Win

Boek een Wigwam

Nalatenschappen

Met de aankoop van een van deze unieke beelden van kunstenaar Paul de Win steunt u Stichting Wigwam. Ze zijn alleen via onze stichting te koop voor € 95,-. U haalt een prachtig kunstwerk in huis, speciaal voor ons gemaakt!

Bent u op zoek naar een unieke overnachtingsgelegenheid, een aparte plek voor een kinderfeestje, familiereünie, inspirerende vergadering of teambuilding? Ook dan kunt u bij ons een wigwam huren!

Wilt u Stichting Wigwam op een speciale manier steunen? Dan zou u ons in uw testament kunnen opnemen. Omdat wij als goed doel een ANBI erkenning hebben hoeven wij over nalatenschappen niets af te dragen aan de fiscus.