Vrijwilliger bij Stichting Wigwam 

Help je mee om een vakantie voor een (gezin met een) kind of jongere met een beperking tot één groot feest te maken?

Wij zijn elk jaar op zoek naar vele vrijwilligers. Naast de persoonlijke begeleiders voor de kinderen met een beperking zijn er onder meer ook activiteitenbegeleiders, begeleiders voor de broertjes en zusjes en verpleegkundigen nodig. Ook voor de huishoudelijke ondersteuning zijn vrijwilligers onmisbaar. Let op: Voor vakanties in Frankrijk dien je minimaal 18 jaar te zijn.

Het thema voor 2019 is AVONTUREN OP ZEE. Dus zeebonken en zeemeerminnen, het beloofd alweer een avontuurlijk wigwamjaar te gaan worden. Ship Ahoy!

 

Wil je ons helpen om andere vrijwilligers te werven? Maak dan gebruik van onze Wervingsposter. Je kunt deze poster verspreiden op bijvoorbeeld je school of opleiding, of via je sociale media. Mocht je nog ander materiaal willen gebruiken, neem dan contact met ons op!

Inschrijving 

Wil je je inschrijven als vrijwilliger voor 2019, kies dan hieronder voor voor welke vakantie je je wilt aanmelden.

Voor de data van 2019 klik op: gezinsvakanties of jongerenvakanties.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op via info@stichtingwigwam.nl of 06-46375735.

Aanmelden Wigwamvakantie 

Aanmelden Jongerenweek 

Aanmelden Survivalweek 

Wil je meehelpen om een vakantie voor een gezin met een kind of jongere met een beperking tot één groot feest te maken? Dan zit je bij Wigwam op het juiste adres!

In Valkenburg a/d Geul organiseren we in de zomer en in het najaar een Jongerenweek. Een uitdagende vakantie voor jongeren met een beperking. Ook hier kun jij als vrijwilliger aan meewerken!

In het voorjaar van 2019 wordt voor jongeren tussen de 14 en 19 jaar door de Rotary (district 1550) 5 dagen lang een gevarieerde, spannende en uitdagende Survivalweek georganiseerd in Valkenburg a/d Geul.

Wil jij hier aan meewerken?

Werken bij Stichting Wigwam 

Wat biedt Stichting Wigwam? 

Functies en taken 

Speciaal voor (gezinnen met) kinderen of jongeren met een beperking worden er Wigwamvakanties en -activiteiten op verschillende plaatsen in Nederland en Frankrijk georganiseerd. Jij kunt helpen om hun vakantie onvergetelijk maken.

Je bezorgt kinderen, jongeren en gezinnen een onvergetelijke vakantie. Maar ook voor jou is het de ervaring van je leven. Daarnaast bieden we allerlei extra's.

Wij hebben veel verschillende functies en taken die soms gecombineerd kunnen worden, dus kijk op het overzicht voor een taak die bij jou past!

Vul de enquête in! 

Dank voor je inzet als vrijwilliger voor Stichting Wigwam. Zonder vrijwilligers zouden deze vakanties niet kunnen plaatsvinden. Hopelijk heb je zelf ook een fijne tijd gehad. Graag horen wij je mening en ervaringen, zodat we volgend jaar een nog betere vakantie kunnen realiseren. Daarom willen we je vragen deze enquête (eventueel anoniem) in te vullen en te verzenden. Klik op het blok hieronder om naar de enquête pagina te gaan, waar je alle enquêtes vindt.

Naast het invullen van de enquête kun je ook een review achterlaten over uw vakantielocatie via deze link.

Stichting Wigwam is een erkend leerbedrijf. Wat betekent dit:

 

De Wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv). Erkende leerbedrijven – zowel bedrijven als zzp'ers – zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Klik op het logo hiernaast voor meer info.