Vrijwilliger bij Stichting Wigwam 

Help je mee om een Wigwamvakantie voor een gezin met een kind of jongere met een beperking tot één groot feest te maken?

Wij zijn elk jaar op zoek naar vele vrijwilligers. Naast de persoonlijke begeleiders voor de kinderen met een beperking zijn er onder meer ook activiteitenbegeleiders, begeleiders voor de broertjes en zusjes en verpleegkundigen nodig. Ook voor de huishoudelijke ondersteuning zijn vrijwilligers onmisbaar.

Inschrijving 2017 

Momenteel kun je je alleen nog inschrijven als vrijwilliger voor de Wintervakantie in Arnhem.Twijfel niet en schrijf je in!

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op via info@stichtingwigwam.nl of 06-46375735.

Functies en taken 

Wat biedt Stichting Wigwam? 

Direct aanmelden 

Wij hebben veel verschillende functies en taken die soms gecombineerd kunnen worden, dus kijk op het overzicht voor een taak die bij jou past!

Je bezorgt gezinnen die het echt nodig hebben een onvergetelijke vakantie. Maar ook voor jou is het de ervaring van je leven, daarnaast bieden we allerlei extra's.

Ben jij minimaal één week beschikbaar en wil je graag als vrijwilliger aan de slag bij Stichting Wigwam? Vul dan het formulier in, en geef aan welke locatie je voorkeur heeft!

Vrijwilliger bij voorjaars-, zomer- en wintervakanties 

Vrijwilliger bij Jongerenvakantie 2.0 

Vrijwilliger bij de spannende Survivalweek 

Speciaal voor gezinnen met een zoon of dochter met een beperking worden er in het voorjaar, de zomer en in de winter Wigwamvakanties op verschillende plaatsen in Nederland en Frankrijk georganiseerd. Vijf dagen per week is er een avontuurlijk en grensverleggend activiteitenprogramma voor alle kinderen mét en zonder beperking. Jij kunt hun vakantie onvergetelijk maken.

In Valkenburg a/d Geul organiseren we ook in het najaar van 2017 een Jongerenvakantie 2.0. Een uitdagende vakantie voor jongeren zonder hun ouders.In het programma worden activiteiten opgenomen zoals een speurtocht of dropping, bowlen, casinoavond, zwemmen, zorgen voor je eigen maaltijd, escape room, workshop. Ook hier kun jij als vrijwilliger aan meewerken!

In het voorjaar van 2017 wordt voor jongeren tussen de 14 en 19 jaar door de Rotary (district 1550) 5 dagen lang een gevarieerde, spannende en uitdagende Survivalweek georganiseerd. In het programma ondermeer een touwparcours, een bossurvival, duiken en paardrijden. Overnacht wordt in Valkenburg a/d Geul. Wil jij hier aan meewerken?

Vul de enquête in! 

Dank voor je inzet als vrijwilliger voor Stichting Wigwam/Stichting Jorens. Zonder vrijwilligers zouden deze vakanties niet kunnen plaatsvinden. Hopelijk heb je zelf ook een fijne tijd gehad. Graag horen wij je mening en ervaringen, zodat we volgend jaar een nog betere vakantie kunnen realiseren. Daarom willen we je vragen deze enquête (eventueel anoniem) in te vullen en te verzenden. Klik op het blok hieronder om naar de enquête pagina te gaan, waar je alle enquêtes vindt.

Stichting Wigwam is een erkend leerbedrijf. Wat betekent dit:

 

De Wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv). Erkende leerbedrijven – zowel bedrijven als zzp'ers – zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Klik op het logo hiernaast voor meer info.