Vacature Stafmedewerker Vrijwilligersbeleid

Voor het landelijk kantoor van Stichting Wigwam in Valkenburg a/d Geul zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

• Stafmedewerker Vrijwilligersbeleid voor 18 uur p/w (bij voorkeur verdeeld over drie dagen p/w)

Stichting Wigwam organiseert, in samenwerking met enkele honderden vrijwilligers, op zes locaties in Nederland en op één locatie in Frankrijk, vakanties voor kinderen en jongeren met een beperking, hun ouders, broertjes en zusjes. Tijdens deze vakanties wordt er voor alle kinderen een activiteitenprogramma georganiseerd.

• Coördineren van de jaarlijkse werving van enkele honderden vrijwilligers.
  • Coördineren van het aanmeldingsproces en plaatsing van de vrijwilligers.
  • Coördineren en aanspreekpersoon zijn voor de vrijwilligers die op het landelijk kantoor werkzaam zijn.
  • Coördineren van het evaluatieproces en zo nodig bijstellen van het vrijwilligersbeleid.
  • Opvolgen wet- en regelgeving inzake vrijwilligerswerk.
  • Behartigen van de belangen van de vrijwilligers.

• HBO werk- en denkniveau.
  • Sterke schriftelijke en communicatieve vaardigheden.
  • Sociale inslag, resultaat- en samenwerkingsgerichtheid.
  • Overtuigingskracht en innovatief vermogen.
  • Flexibele werkhouding en bereidheid om werkzaamheden van uiteenlopende aard uit te voeren.
  • In bezit van een rijbewijs.

Wat wij bieden

Naast een passend salaris bieden we een omgeving met veel enthousiaste vrijwilligers en medewerkers.

Vooralsnog gaat het om een contract voor de duur van één jaar, met een mogelijke kans op verlenging.

Uw CV en sollicitatiebrief kunt u tot uiterlijk 15 december 2018 richten aan: hannyvanleeuwen@stichtingwigwam.nl t.a.v. Hanny van Leeuwen, directeur Stichting Wigwam.