Jongerenvakanties 

Naast gezinsvakanties organiseert Wigwam voor jongeren met een beperking nog meer leuke mogelijkheden om er even tussenuit te gaan. Zo zijn er de Jongerenweken en Survivalweken, uitdagende en grensverleggende vakanties voor jongeren zónder hun ouders.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de Jongerenvakanties. Voor informatie over de Gezinsvakanties klik hier.

Jongerenweek 

Ook in 2019 zullen er op de locatie in Valkenburg a/d Geul weer Jongerenweken worden georganiseerd, van 7-12 juli en van 13-18 oktober. Een uitdagende vakantie voor jongeren zónder hun ouders. In het programma worden activiteiten opgenomen zoals bijvoorbeeld een speurtocht of dropping, bowlen, casinoavond, zwemmen, zorgen voor je eigen maaltijd, escape room, workshop... En misschien heb je zelf nog ideeën, want ook naar jouw inbreng wordt geluisterd!

Voor meer informatie over de Jongerenweek en om in te schrijven <<klik hier>>.

Survivalweek 

Op de locatie in Valkenburg a/d Geul is er in het voorjaar, van 29 april - 3 mei ook een Survivalweek. Tijdens deze Survivalweek leren jongeren onder deskundige begeleiding hun grenzen te verleggen. Tot het uitdagende programma behoren onderdelen als een touwparcours, een stadssurvival en een bossurvival. Stel je eens voor, 10 meter omhoog en dan via een tokkelbaan omlaag of een oversteek over een riviertje met een rolstoel!

Voor meer informatie en enkele sfeerbeelden van de Survivalweek <<klik hier>>.