Reviews locatie 's-Gravenzande

Na de zomervakantie van 2018 zult u hier de reviews kunnen lezen die bezoekers over de locatie 's-Gravenzande hebben achtergelaten. Wilt u uw eigen beoordeling over locatie 's-Gravenzande achterlaten, dan kan dat door het invullen van uw reactie op dit formulier: Review 's-Gravenzande

Len en Petra

Algemene beoordeling: 10

Super weer!!!! Super aan het strand!!!! En Hans en Elly zijn Super!!!!!!

Familie van der Kooi

Algemene beoordeling: 10

Prachtige ruime huisjes, vlakbij het strand. Strandrolstoelen, strandrups aanwezig. Alles is mogelijk! Allemaal genoten van alle leuke mensen en activiteiten. Hans, Elly en alle vrijwilligers superbedankt! Ga zo door!

Karen & Kevin

Algemene beoordeling: 10

Top locatie, super bungalows en geweldige vrijwilligers en begeleiders. Hans en Elly, TOP! Wij komen volgend jaar hopelijk weer!

Familie Jamin

Algemene beoordeling: 10

Een TOP locatie. Zeer mooie huisjes. Ervaren kampleiders en uitstekende vrijwilligers. We hebben genoten. Bedankt aan iedereen! Groetjes vanuit België!