Reviews 

Hier kunt u kiezen over welke locatie u reviews wilt lezen, doorklikken om meer reviews te lezen of om zelf een beoordeling achter te laten.

Arnhem 

Diessen 

La Bonne Vie (Fr.) 

Hier kan uw review over Arnhem komen te staan: laat anderen weten hoe u uw wintervakantie in Arnhem heeft ervaren.

Ik houd van win-win situaties en deze week was zo één!! En wat is er veel gelachen met elkaar. Mijn gulle complimenten voor alle betrokkenen!

Geweldig. De lokatie en omgeving zijn super. De vrijwilligers en coördinatoren waren geweldig. We voelden ons direct erg welkom. De camping zelf voelde vanaf eerste moment als een warm bad. OK, het sanitair kon iets beter, maar dat mocht de pret niet drukken. Wij komen graag volgend jaar weer!

Lignac (Fr.) 

Nieuwveen 

Sint-Oedenrode 

Wat een lief en flexibel team! Ons zoontje Sil heeft ontzettend genoten van de vakantie, en wij natuurlijk ook. De instelling 'over is een oplossing voor en iedereen telt mee' was een hele fijne ervaring.

Wij hebben een topvakantie gehad in Nieuwveen! Hulde aan de projectleiding en de begeleiders!

We hebben genoten van onze vakantie op deze mooie groene plek. De inzet van de projectleider en de vrijwilligers weer fantastisch! Toplocatie die mogelijkheden biedt om uit te breiden :-)

Valkenburg a/d Geul 

Jongerenvakantie 2.0 

We hebben een heerlijke week gehad. Veel leuke activiteiten voor de kinderen, die hebben zich op en top vermaakt. Ook wij, als ouders, zijn heerlijk tot rust gekomen en hebben de prachtige omgeving verkend.

Een fantastische vakantie voor de jongere: veel gedaan, goed programma, geweldig vrijwilligersteam en een professionele projectleiding, verzorging uitstekend: een absolute aanrader!