Reviews

Hier kunt u kiezen over welke locatie u reviews wilt lezen, doorklikken om meer reviews te lezen of om zelf een beoordeling achter te laten.

Valkenburg a/d Geul

Nieuwveen

Diessen

We hebben een heerlijke week gehad. Veel leuke activiteiten voor de kinderen, die hebben zich op en top vermaakt. Ook wij, als ouders, zijn heerlijk tot rust gekomen en hebben de prachtige omgeving verkend.

Wij hebben een topvakantie gehad in Nieuwveen! Hulde aan de projectleiding en de begeleiders!

Ik houd van win-win situaties en deze week was zo één!! En wat is er veel gelachen met elkaar. Mijn gulle complimenten voor alle betrokkenen!

's-Gravenzande

Arnhem

La Bonne Vie (Fr)

Aangezien op deze locatie in 2018 voor het eerste wigwamvakanties zullen worden georganiseerd, zijn er nu nog geen reviews van deze locatie beschikbaar.

Een winterse wigwam, maar wat was die warm! De groep begeleiders waren ontzettend enthousiast en betrokken, liefdevol naar onze kinderen toe. Ook het terrein van Bio Arnhem is vol mogelijkheden en fantastisch qua snoozel. De huizen zijn riant, de bedden slapen fantastisch.

Geweldig. De lokatie en omgeving zijn super. De vrijwilligers en coördinatoren waren geweldig. We voelden ons direct erg welkom. De camping zelf voelde vanaf eerste moment als een warm bad. OK, het sanitair kon iets beter, maar dat mocht de pret niet drukken. Wij komen graag volgend jaar weer!

Survivalweek

Jongerenvakantie 2.0

Er zijn helaas nog geen reviews over de Survivalweek. In 2018 zullen de jongeren laten weten hoe zij hun Survivalweek hebben ervaren.

Een fantastische vakantie voor de jongere: veel gedaan, goed programma, geweldig vrijwilligersteam en een professionele projectleiding, verzorging uitstekend: een absolute aanrader!