NSGK bestaat 65 jaar!

Dit jaar bestaan NSGK 65 jaar. Ze vieren dat op een bijzondere manier: met een verhalencampagne. In 65 jaar heeft de NSGK ontelbare propjecten gesteund, en dat heeft ontelbare mooi en ontroerende verhalen opgeleverd. Hieruit hebben ze er 65 opnieuw opgetekend: over vroeger en nu, over hun donateurs en vrijwilligers, hun famous friends, hun projecten en veel meer.

De NSGK Wigwamvakanties mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken, als een van de grootste en meest prominente projecten uit de NGSK geschiedenis, dus uiteraard wordt ook een verhaal over de Wigwamvakanties gepubliceerd, aan de hand van een interview met Janny Speelman, een van de Wigwam-gezinnen uit het verleden: lees hier het wigwamverhaal

Voor alle verhalen: 65 NSGK verhalen