Novusoft doneert aan Stichting Wigwam

Op 8 juli jl. was het groot feest bij Novusoft in verband met de opening van hun nieuwe pand. Ipv een bloemetje of andere attentie was er een donatiepot neergezet met daarbij de vraag om Stichting Wigwam te steunen. En dat is gelukt! Ruim 1500 euro werd door de gasten gedoneerd aan Stichting Wigwam!

Novusoft is het ASP.NET software ontwikkelingsbedrijf van de heer Kroezen, vader van 4 kinderen, waaronder Wigwammer Justin. De familie Kroezen is inmiddels een van de regelmatig terugkerende gezinnen die elk jaar weer uitzien naar een heerlijke Wigwamvakantie.

De tipi vol met vakantiefolders van Stichting Wigwam die bezoekers attendeerden op de donatiemogelijkheid.

Novusoft werkt ‘ in the cloud’, dus de ballonnen gingen bij opening ook ‘ in the cloud’