header image

Nieuws

Bericht 1 t/m 5 van in totaal 240 berichten.

Wij zijn zeer blij te kunnen melden dat besloten is om de Jongerenvakanties en de Gezinsvakantie in 's-Gravenzande komende herfst door te laten gaan. Lees meer »

'Mam!’ Dochterlief komt in sneltreinvaart aangesjeest op de duo skelter. Het metalen gevaarte helt gevaarlijk over naar links als ze de bocht neemt naast ons huisje. Lees meer »

Zoals jullie wellicht hebben kunnen volgen, wordt er op de Wigwamlocatie in Heel ontzettend hard gewerkt om deze locatie op tijd klaar te krijgen voor vier heerlijke wigwam-zomerweken. Lees meer »

In de rubriek 'Deze vakantie gaat de boeken in' van het Flair&Viva zomerboek staat het artikel van Wigwammoeder en vrijwilligster Mirthe Polanen. Mooi verhaal Mirthe! Leuk dat je het wilde delen! Lees meer »

Afgelopen vrijdag, tijdens de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen Daelzicht en Wigwam, was ook Omroep ML5 aanwezig. Zij maakten een uitgebreide televisiereportage waarin zowel Peter Muyen als Hanny van Leeuwen vertellen wat Wigwam in Heel betekent voor alle betrokkenen..... https://youtu.be/6OeouLIpIlc Lees meer »