Locaties Wigwamvakanties 

In 2019 zijn er wigwamvakanties op zes locaties in Nederland en op een locatie in Frankrijk.

Elke locatie is volledig ingericht en aangepast voor mensen met een (ernstige) beperking.

Wilt u een (hulp)hond meenemen, kijk dan bij de locatie van uw keuze voor de mogelijkheden. Bovendien heeft elke locatie zo zijn eigen extra’s. De ene beschikt over een zwembad, op de andere locatie kun je paardrijden. Kortom, een Wigwamvakantie is zorgeloos genieten, want aan alles is gedacht!

Valkenburg a/d Geul 

Nieuwveen 

Diessen 

In het schitterende Zuid-Limburgse Geuldal, vlakbij het sfeervolle toeristenstadje Valkenburg aan de Geul, ligt Adelante Kinderrevalidatie en Speciaal Onderwijs en Wonen.

Lees meer »

Het dorp Nieuwveen ligt bij het beschermde natuurgebied De Nieuwkoopse Plassen. In deze groene omgeving ligt het terrein van Stichting ‘Ipse De Bruggen’ gehandicaptenzorg.

Lees meer »

In Diessen, midden in het Bourgondische Brabant ligt Landhoeve de Nieuwe Erf. Op de Nieuwe Erf ligt het Dorpsplein met ons Wigwamhotel+ waar u een van de 9 studio's kunt boeken.

Lees meer >>

's-Gravenzande 

Heusden 

Arnhem 

In het Westland, bij 's-Gravenzande ligt Strandpark Vlugtenburg. Een mooi park met 9 nieuwe, aangepaste bungalows. Heerlijk uitwaaien aan zee!

Lees meer >>

Nieuw in 2019

In het hart van de Peel ligt domein Puur de Peel. Een prachtig aangepast terrein met 6 bungalows. Fietsen, snoezelen, zwemmen.... kortom genieten!

Lees meer>>

De Wigwamvakanties in Arnhem worden op het terrein van Bio Vakantieoord georganiseerd. Dit Vakantieoord beschikt over zeer diverse aangepaste vakantiebungalows in verschillende paviljoens.

Lees meer >>

La Bonne Vie 

In St. Maurice Les Couches liggen de huisjes op vakantiepark La Bonne Vie. Het park ligt midden tussen de glooiende wijnvelden op ca. 20 autominuten van de A6 en de stad Beaune.

Lees meer >>