Kampioenen en Supporters gezocht voor de Olympische Wigwamspelen 2020 

Speciaal voor (gezinnen met) kinderen of jongeren met een beperking zijn er Wigwamvakanties. Tijdens de Gezinsvakanties logeren de gezinnen in een (aangepast) vakantiehuisje en 5 dagen per week wordt er een avontuurlijk activiteiten-programma georganiseerd voor álle kinderen, dus ook de broertjes en zusjes.

Tijdens de Survival- en Jongerenweken leren jongeren met een beperking onder deskundige begeleiding hun grenzen te verleggen.

 

Dit jaar organiseren we voor al deze gezinnen, kinderen en jongeren de Olympische Wigwamspelen. Om deze weken zorgeloos en geslaagd te maken is jouw hulp zeer welkom! Onvergetelijke momenten en een schat aan ervaringen zijn gegarandeerd!

We zijn op zoek ... 

.. naar enthousiaste mensen die willen helpen op een van onze locaties om te ondersteunen bij onder meer:

• de voorbereiding en de uitvoering van het activiteitenprogramma,

• de begeleiding van de kinderen en jongeren,

• het verzorgen van boodschappen en maaltijden of

• het uitvoeren van verzorgende of medische handelingen.

Het is niet noodzakelijk dat je ervaring hebt met kinderen of jongeren met een beperking. Het is vooral belangrijk dat je enthousiast bent, verantwoordelijkheidsgevoel bezit en bereid bent je in te zetten om de vakantie voor de kinderen en jongeren onvergetelijk te maken.

We bieden ... 

... een schat aan ervaring op het gebied van omgaan met kinderen of jongeren met én zonder beperking. Voor alle maaltijden en (indien gewenst) een overnachtingsplek op de locatie wordt gezorgd. Afhankelijk van het soort opleiding dat je volgt kun je deze wigwamweken gebruiken als stage of voor het behalen van extra studiepunten.

Gun jij ook elk kind een podiumplaats? 

Kilk dan hier, stuur een mailtje naar els@stichtingwigwam.nl of bel 06 30 35 42 44.