Jubileumfeest!

Stichting Wigwam bestaat 20 jaar, en dat vieren we!

DOOR HET GROTE AANTAL AANMELDINGEN IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM IN TE SCHRIJVEN VOOR HET FEEST!

Wanneer?

Zaterdag 16 september 2017.

Hoe?

Met een groot feest: een dag vol plezier, verschillende activiteiten en… spetterende optredens van Het Jostiband Orkest! Deze muziekformatie is het grootste orkest ter wereld met mensen met een verstandelijke beperking, en waar zij spelen is het feest compleet. En 's svonds organiseren we nog een Bonte Avond XL.

Vier gratis vakantieweken!

Onder alle aanwezige gezinnen en vrijwilligers wordt er vier keer een vakantieweek verloot.

Twee van onze vrijwilligers maken kans een op één weekje ontspannen verblijf in de moderne design villa in Neuastenberg, Sauerland, van Stichting Cura1. Lees hier meer over deze villa!

Onder de aanwezige gezinnen wordt 2 keer één week verblijf in een Wigwamhuisje verloot (exclusief zorgkosten).

Waar en hoe laat?

We vieren dit feest op het terrein van Adelante Zorggroep, Onderstestraat 29 in Valkenburg a/d Geul.

Het programma ziet er als volgt uit (onder voorbehoud):

• Vanaf 12.30 staat er koffie, thee, limonade en vlaai klaar
  • 13.00 - 17.30 Activiteitenprogramma**
  • 13.30 - 14.30 Swingen met de Jostiband (groep 1)*
  • 15.30 - 16.30 Swingen met de Jostiband (groep 2)*
  • 17.00 - 19.30 Gelegenheid bezoeken eettentjes
  • 17.45 - 18.45 Swingen met de Jostiband (groep 3)*
  • 19.00 - 19.45 Bonte avond XL (groep 1)
  • 20.00 - 20.45 Bonte avond XL (groep 2)
  • Vanaf 20.45 gezellig samenzijn en voortzetting van het feest

* Door het grote aantal inschrijvingen zullen de aanwezigen verdeeld worden over drie optredens. Er is ook ook een vierde optreden van de Jostiband op zondagochtend. Hiervoor dient apart te worden aangemeld.

**Verdeeld over het gehele terrein worden er buiten en binnen allerlei activiteiten georganiseerd zoals boomklimmen, modeshow, springkussen, poseren voor de fotograaf, enz. Hou er rekening mee dat bij slecht weer toch een aantal activiteiten buiten zullen doorgaan.

Inschrijven en aanmelden

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Indien je je alsnog aanmeldt via feest@stichtingwigwam.nl kom je op een reservelijst te staan.

Indien u reeds heeft ingeschreven, vergeet dan niet uw ticket(s) uit te printen en mee te nemen naar het feest.

*Ticket geeft recht op koffie, thee, limo, vlaai, optreden Jostiband en deelname activiteitenprogramma.Exclusief: avondmaaltijd, drankjes na 19.30 uur

Blijven slapen?

De wigwamhuisjes zijn helaas al allemaal bezet, maar wilt u dat weekend toch blijven overnachten dan zijn er genoeg overnachtingsmogelijkheden in de buurt. Zo kunt u bijvoorbeeld contact opnemen met Hotel 2000 in Valkenburg (info@hotel2000.nl / 043-6012348).Vermeld bij uw reservering dat het om het ‘Wigwamjubileum’ gaat.

Voor vrijwilligers bestaat eventueel de mogelijkheid om in een eigen tentje te overnachten. Gelieve hiervoor contact vooraf op te nemen via feest@stichtingwigwam.nl. Alleen aangemelde tenten worden op het terrein toegelaten!

Tot ziens op 16 september!