Aanmelding Jongerenweek

Zin in een uitdagende vakantie zonder je ouders? Hier kun je je inschrijven voor de Jongerenweek in het voorjaar, de zomer of in het najaar. Vul onderstaand formulier volledig in.

Inschrijving van deelnemers aan de Survivalweek verloopt via de Rotary, district 1550. De Rotary selecteert de deelnemers en je kunt je dus niet zelf aanmelden via onderstaand formulier.

Let op: wanneer het onderstaande formulier is ingevuld en u op 'INSCHRIJVING VERZENDEN' klikt, verschijnt er een bevestiging in beeld dat het formulier is verzonden. Ziet u dit niet, dan zijn er nog gegevens die niet correct zijn ingevuld, en is het formulier niet verzonden!

Na de bevestiging op het scherm ontvangt u bovendien vrijwel onmiddellijk een bevestiging van de aanmelding in uw email inbox. Krijgt u deze niet, neem dan meteen contact met ons op.