header image

In de media

Bericht 1 t/m 5 van in totaal 5 berichten.

De 3e editie van tijdschrift Veine is uit! In deze editie onder het thema "Reisverslag" het vakantieverhaal van de familie Van Heyningen die al een aantal jaren bij Stichting Wigwam vakantie vieren.Veine richt zich op ouders van lichamelijk beperkte kinderen, en dit vakantieverhaal over vader Robert, moeder Sylvia, zus Noa en onze wigwammer Bas van 12 zal zeker herkenbaar zijn voor onze gezinnen en veel nieuwe gezinnen inspireren om ook eens te komen wigwammen! Lees meer »

Op zaterdag 21 november konden durfals van 4 tot 94 jaar abseilen en klimmen bij Intratuin Maastricht tegen een vrijwillige bijdrage voor Stichting Wigwam. Ondanks de assistentie van de ervaren projectleiders van Stichting Wigwam bleken de echte durfals vooral de kinderen! Zij klommen in de touwen tot wel 5 meter hoogte om daarna abseilend weer veilig op de grond te komen. Lees meer »

Op onze locatie in Heel is een superleuke lipdub opgenomen met alle kinderen, vrijwilligers en projectleiders. Het resultaat: een swingend geheel op de klanken van het vrolijke nummer "Happy" van Pharrell Williams. Lees meer »

Een van de succesvolle matches van Beursvloer Parkstad leverde een prachtig artikel op in Weller Magazine! Weller fotograaf Arjen Schmitz schoot mooie plaatjes van Stichting Wigwam medewerksters Dorien van de Walle en Rachel Pannemans. Locatie: de wigwamvakantiehuisjes in Valkenburg a/d Geul. Lees meer »

Rene Driessen van Future Media Productions heeft een mooie film gemaakt over Stichting Wigwam. Wij hopen met deze film nog meer gezinnen enthousiast te maken voor een Wigwamvakantie of een Survivalweek, maar ook mensen of bedrijven die ons willen steunen. Lees meer »