Functies en taken

Hieronder vind je een overzicht van functies en taken tijdens de gezinsvakanties. Niet alle functies worden op alle locaties aangeboden Soms kunnen taken ook gecombineerd worden. Bij de Survival- en Jongerenweken zijn de functies niet onderverdeeld, maar vervul je als groep alle taken samen.

ondersteunende begeleider

begeleider broertjes en zusjes

Begeleiden van een kind met een beperking tijdens het activiteitenprogramma.

Voor deze functie moet je 18 jaar of ouder zijn.

Ondersteunen of vervangen van de persoonlijke begeleider.

Voor deze functie moet je 18 jaar of ouder zijn.

Begeleiden van een kind of een aantal kinderen zonder beperking, tijdens het activiteitenprogramma.

activiteitenbegeleider

verpleegkundige

huishoudelijk ondersteuner

Voorbereiden, organiseren en begeleiden van diverse activiteiten, bv. creatief, sport- en spel, drama, muziek, bakken....

Het ondersteunen van vrijwilligers en het uitvoeren van medische handelingen. Bevoegdheid en bekwaamheid vereist.

Meehelpen bij het doen van boodschappen, de bereiding van maaltijden, tafels dekken etc.

toezichthouder bij zwemactiviteiten

receptionist

barbeheerder

Toezicht houden in het zwembad (tijdstip in overleg). Recent diploma of aantekening zwemvaardigheid ‘Zwemmend redden’ en reanimatie/EHBO vereist.

Bemannen van de receptie en het verrichten van alle daar voorkomende werkzaamheden. Voor deze functie moet je 18 jaar of ouder zijn.

De bar runnen (in wisseldiensten) voor ouders en vrijwilligers, na het activiteitenprogramma.

redactiemedewerker

Foto’s maken, stukjes schrijven, en krantje samenstellen voor de gezinnen en vrijwilligers.