Enquête Toekomst Wigwam – Vrijwilligers

Enquête Toekomst Wigwam

Fijn dat je onze enquête wilt invullen!
De enquête wordt gestuurd aan alle gezinnen, vrijwilligers en projectleiders en is onder meer gericht op de prijs/kwaliteitverhouding, de dienstverlening, de binding en de toekomst van Wigwam. Wederzijdse verwachtingen staan hierbij centraal.

Het invullen zal ongeveer 10 minuten van je tijd vragen. Het verzoek is om de enquête uiterlijk 20 december te retourneren.

In een volgende fase worden er online klankbordgroep-bijeenkomsten georganiseerd om de enquêteresultaten verder uit te diepen.
We hopen dat velen van jullie de enquête zullen invullen en dat we begin volgend jaar met een grote vertegenwoordiging verder met elkaar in gesprek kunnen gaan.
Alvast ontzettend bedankt voor jullie input!

Let wel: Het invullen van de enquête verplicht je níet om ook deel te nemen aan de klankbordgroepen. Voor de klankborggroepen ontvang je te zijner tijd een aparte uitnodiging.