header image

Blog

Bericht 1 t/m 5 van in totaal 16 berichten.

'Mam!’ Dochterlief komt in sneltreinvaart aangesjeest op de duo skelter. Het metalen gevaarte helt gevaarlijk over naar links als ze de bocht neemt naast ons huisje. Lees meer »

In de Aangepaste VakantieGids van 23-07-2019 stond een prachtig verhaal. Het verhaal van de moeder van Juda, een gezin dat vorig jaar voor de eerste keer mee ging op een Wigwamvakantie. We laten jullie graag meegenieten..... Lees meer »

In haar nieuwste blog vertelt Monique Kroezen, moeder van 4 kinderen, over ' Zin hebben in vakantie'. En dan niet zomaar in een vakantie, maar in een Wigwamvakantie. Zo herkenbaar........ Ook wij verheugen ons er allemaal op! Lees meer »

Monique Kroezen is moeder van 4 kinderen, 3 'gewone' kinderen, en één heel speciaal kind, Justin. Voor Wigwamvakanties schrijft zij in deze rubriek af en toe een blog om haar ervaringen met andere gezinnen te delen. Lees hier haar nieuwste blog. U kunt ook een reactie plaatsen! Lees meer »

Op een heel mooi plekje in Limburg, omringd door bomen, bonte paardjes en maasplassen, daar is het wigwamparadijs. Het is daar zo mooi groen en het is er warm en zomers, zelfs als de zon niet schijnt. Want dan schijnt de grijze lucht. De lucht die in het dagelijks leven soms dreigend is door zorgen en verdriet, klaart daar onmiddellijk op. De witte punten van de wigwamhuisjes steken stralend af tegen een wolkeloze hemel. Omzoomd door prachtige bomen staan ze in een cirkel opgesteld. Binnen in de cirkel op het mooie groene gras is plek voor ieder kind. Iedereen doet mee en iedereen telt mee. Handicap of niet. Het is geen issue meer. Plezier voert de boventoon en daarom zijn wij eindelijk vrij. Zoals het hoort op vakantie. Lees meer »