header image

Blog

Bericht 11 t/m 13 van in totaal 13 berichten.

Er wordt al heel lang over gesproken. En nu gaan we. Op vakantie met mijn hele schone familie. Nu kunnen we elkaar best hebben dus dat gaat lukken. Toen ik het blijde nieuws vernam waren we bij mijn schoonouders. Enthousiast vertelde mijn schoonzus dat we op vakantie gaan. Iedereen stond te joelen, heerlijk een week naar de zon! Zwemmen, lekker eten, wijntje en nog een wijntje en dan nog een fles wijntjes erachteraan. Mijn enthousiasme is op dat moment heel ver weg. Of duidelijker, het is er niet. Mijn gedachten gaan op fullspeed en ik begin al te regelen. Iedereen is blij, ik voel me knap waardeloos. Lees meer »

Waar moet ik beginnen. Sta met mijn mond vol tanden en bedenk ineens dat ik morgen naar de tandarts moet. Het gewone leven neemt zijn aanvang weer, en ik doe hard mijn best om weer in het gewone ritme te komen……. Heel 2011. Het is nog maar twee weken geleden. Deze keer geen gewone wigwam voor ons, maar eentje van formaat. Geïsoleerd, warm, en groot. Eigen badkamer, van alle gemakken voorzien voor Justin, en meneertje had een aangepast bed ook nog eens. We kregen de rondleiding van Marian, onze projectleidster ter plaatse. We wisten niet wat we zagen……. Lees meer »

Monique Kroezen is moeder van 4 kinderen, 3 'gewone' kinderen, en één heel speciaal kind, Justin. Voor Wigwamvakanties schrijft zij in deze rubriek af en toe een blog om haar ervaringen met andere gezinnen te delen. Lees haar blog over hun Wigwamvakantie in Nieuwveen. u kunt ook een reactie plaatsen! Blog Monique Kroezen: "Op vakantie in Nieuwveen" Lees meer »