header image

Blog

Bericht 6 t/m 10 van in totaal 13 berichten.

De kranten staan er bol van. Al sinds jaar en dag ondertussen. Fraude in de PGB wereld is een keihard feit. Dat moet afgelopen zijn. Onderzocht worden. De rotte appels verwijderen en daardoor komt de boom opnieuw tot bloei. Ik hoop voor altijd en onomkeerbaar deze keer. Want ik schaam me echt kapot voor de mensen onder ons die de boel zo ontzettend tillen zodat er een nieuwe keuken plus tripje Londen vanaf kan. Lees meer »

Een boek lezen onder de Franse zon. Wat een heerlijk vooruitzicht! De laatste keer dat ik naar het buitenland was geweest met de kinderen – nee, sinds de geboorte van Mark is dat niet meer gebeurd. We zijn de afgelopen zeven jaar in Nederland gebleven, waarvan vijf zeer natte zomers. De kans dat het in Frankrijk zó veel regent is toch iets minder! Lees meer »

Af en toe schrijft onze blogger, Monique Kroezen ook een mooi gedicht, geinspireerd door haar gezin: zij is moeder van 4 kinderen, 3 'gewone' kinderen, en één heel speciaal kind, Justin. Lees meer »

De avondzon kriebelt op mijn huid. Het grind knerpend onder de wielen van de duo skelter. Mijn arm beschermend om het tengere lijfje van mijn kind. We maken de afdaling in het heuvelachtige landschap van de WigwamVallei. Jij legt je hoofd tegen mijn bovenarm. Alsof je bescherming zoekt in de omgeving waarin we vandaag opnieuw zijn aanbeland.. Lees meer »

Twee weken later zat ik huilend in de auto, ik wilde voor altijd in de Wigwam Vallei wonen. Wekenlang heb ik me ellendig van de heimwee gevoeld, ik heb alle krantjes bewaard, alle foto's ingeplakt en erbij geschreven 'Als ik 16 ben word ik ook vrijwilliger! ' Lees meer »