header image

Nieuws

Bericht 46 t/m 50 van in totaal 93 berichten.

De 3e editie van tijdschrift Veine is uit! In deze editie onder het thema "Reisverslag" het vakantieverhaal van de familie Van Heyningen die al een aantal jaren bij Stichting Wigwam vakantie vieren.Veine richt zich op ouders van lichamelijk beperkte kinderen, en dit vakantieverhaal over vader Robert, moeder Sylvia, zus Noa en onze wigwammer Bas van 12 zal zeker herkenbaar zijn voor onze gezinnen en veel nieuwe gezinnen inspireren om ook eens te komen wigwammen! Lees meer »

Door recente annuleringen zijn er nog 3 huisjes beschikbaar tijdens de voorjaarsvakantie! Nu met last minute korting voor snelle boekers. Dus heeft u nog niet geboekt, of kunt u niet wachten tot de zomerwigwamvakantie? Profiteer dan van deze kans! Lees meer »

Wij zijn er klaar voor! Nieuwsgierig naar het Wigwamvakantie-thema voor 2016? Bekijk deze lipdub en het is duidelijk: wij hebben optimaal getraind, wanen ons in alle disciplines kampioen, dus de Wigwamvakanties worden ook in 2016 weer een feest voor iedereen! Lees meer »

Ook in 2016 mochten wij bij Stichting Wigwam in Valkenburg a/d Geul weer vele enthousiaste vrijwilligers ontvangen tijdens de nationale vrijwilligersactie van NL Doet. Er werd gepoetst, geklust, gezaagd, in de tuin gewerkt, kortom een heel actieve maar leuke dag. Veel blije gezichten nu, én straks als de gezinnen komen! Lees meer »

Met ingang van 2016 worden de hulpmiddelen die nodig zijn voor uw kind op een andere manier georganiseerd. In het verleden is gebleken dat er soms hulpmiddelen aanwezig waren die niet voldeden aan de specifieke vraag die ouders hadden voor hun kind. Om dit te voorkomen kunt u als ouder vanaf 2016 zelf een aantal hulpmiddelen rechtstreeks bij de leverancier aanvragen. Lees meer »