header image

Nieuws

Bericht 46 t/m 50 van in totaal 81 berichten.

Wij willen graag onze gezinnen (opnieuw) laten kennismaken met Bio Vakantieoord in Arnhem en organiseren een Winter-Wigwamvakantieweek van maandag 28 december tot en met zondag 3 januari, met natuurlijk een avontuurlijk en grensverleggend activiteitenprogramma en daarbij een spetterend Oud & Nieuw feest! Lees meer »

Op 10 en 11 oktober organiseert Stichting Wigwam een klusweekend in Valkenburg a/d Geul. iedereen die ons een warm hart toedraagt, is welkom om in dit weekend samen met ons 1 of 2 dagen, of een aantal uurtjes te komen klussen. De klustaken varieren enorm, dus er is altijd iets dat u kunt doen! Of wilt u ons liever helpen bij onze schoolbelronde? Lees meer »

Doe dan ook mee aan de collecte voor NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind). De nationale collecte wordt gehouden van 16-21 november a.s. Van het geld dat de wigwam-collectanten ophalen voor NSGK krijgt Stichting Wigwam de helft (50%)! Lees meer »

Op onze locatie in Heel is een superleuke lipdub opgenomen met alle kinderen, vrijwilligers en projectleiders. Het resultaat: een swingend geheel op de klanken van het vrolijke nummer "Happy" van Pharrell Williams. Lees meer »

Een van de succesvolle matches van Beursvloer Parkstad leverde een prachtig artikel op in Weller Magazine! Weller fotograaf Arjen Schmitz schoot mooie plaatjes van Stichting Wigwam medewerksters Dorien van de Walle en Rachel Pannemans. Locatie: de wigwamvakantiehuisjes in Valkenburg a/d Geul. Lees meer »