header image

Nieuws

Bericht 46 t/m 50 van in totaal 112 berichten.

Alhoewel hij naast het schrijven en verfilmen van geweldige boeken, ook nog zeer druk bezig is met theaterproducties, had Jacques Vriens toch nog tijd om bij ons op bezoek te komen. En daar zijn we zeer blij om, want het was een plezierige ontmoeting! Zeker toen Jacques ons liet weten deze zomer nog een keer terug te komen om ook onze gezinnen van een theatervoorstelling te laten genieten! We verheugen ons nu al! Lees meer »

Het FSI fonds bestaat 100 jaar. Ter ere van dit jubileum geeft het fonds een tijdschrift uit. Aangezien Stichting Wigwam al jarenlang kan rekenen op hun steun, staat er in hun magazine ook een artikel over onze stichting. Aanpassingen aan ons kantoor, isoleren van de wigwams, aanschaf van materialen.... Het FSI fonds ondersteunt ons waar nodig. Proficiat en dankjewel! Lees meer »

We hebben een geweldig jaar achter de rug: Heerlijke vakanties en een fantastisch jubileumfeest! Maar we verheugen ons natuurlijk ook al op een nieuw jaar vol Wigwamplezier! Het is dan ook weer mogelijk om in te schrijven voor een Wigwamvakantie of een Jongerenvakantie 2.0 in 2018. Lees meer »

Tijdens ons jubileumfeest verzorgde van Nelleke Dressens-Litjens van MRTS07 een spetterende modeshow met hun stoere aangepaste kinderkleding! De modellen schitterden op de catwalk en dat was Veine, een inspiratieblad voor opuders van lichamelijk en/of verstandelijk beperkte kinderen, ook opgevallen! Zij besteden er in hun laatste editie van 2017 uitgebreid aandacht aan. Lees meer »

Het lijkt alweer zo ontzettend lang geleden. Een geweldige dag, met geweldige mensen, een geweldig feest! Voor diegenen die nog geen tijd hadden om de foto's van het jubileumfeest te bekijken, bij deze nogmaals de links. Lees meer »