header image

Nieuws

Bericht 46 t/m 50 van in totaal 100 berichten.

In Valkenburg a/d Geul wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van 2 nieuwe grote vakantiehuisjes. Dit om aan de steeds groeiende vraag van gezinnen te kunnen voldoen, en hiermee kunnen we komend seizoen ook een deel van de gezinnen opvangen die niet meer in Heel terecht kunnen. Lees meer »

Vanaf nu kun je inschrijven voor de Jongerenvakantie 2.0 die van maandag 24 t/m vrijdag 28 oktober zal plaatsvinden in Valkenburg a/d Geul. Een uitdagende vakantie voor jongeren zonder hun ouders. Je leert daar onder deskundige begeleiding je grenzen te verleggen. Lees meer »

De zomervakanties zijn weer voorbij, iedereen heeft geweldig meegedaan, en ondanks de hitte zijn er records gesneuveld, medailles gehaald, en geen gevallen van doping geconstateerd. Lees meer »

Jaarlijks sturen we onze folder naar vele verschillende scholen en instanties. Om er zeker van te zijn dat de juiste aantallen verstuurd en verspreid worden, nemen we met een groot deel van deze scholen en instanties vooraf telefonisch contact op. En daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken! Lees meer »

Team Stichting Wigwam staat in de startblokken voor een spetterend Olympisch jaar! Wij zijn helemaal fit, hebben op Olympisch niveau getraind en zijn helemaal gefocussed op de komst van onze Wigwammers! Lees meer »