header image

Nieuws

Bericht 46 t/m 50 van in totaal 104 berichten.

Ben jij die vrijwilliger die zich al meer dan 5 jaar inzet voor Stichting Wigwam? Dan maak jij kans op een weekje ontspannen verblijf in een moderne design villa in Neuastenberg, Sauerland! En je gaat niet alleen, je mag tot max. 3 personen meenemen. Stichting Cura1 ondersteunt Stichting Wigwam al jaren bij het organiseren van onze Wigwamvakanties, waar wij natuurlijk al erg blij mee zijn! Maar nu bieden zij ons ook nog de kans om onze vrijwilligers extra te bedanken door 2 x een week vakantie in hun 'Villa Royal' aan 2 van onze vrijwilligers aan te bieden! Deze luxe villa voor maximaal 4 personen stellen zij ter beschikking aan verschillende maatschappelijke organisaties als de onze, zodat wij en de Stichting Cura1 met het weggeven van een verblijf in deze villa nog eens extra onze waardering kunnen uitspreken voor het werk dat elk jaar belangeloos voor onze gezinnen wordt gedaan. Lees meer »

Het duurde dit jaar even iets langer dan u van ons gewend bent maar vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor een Wigwamvakantie in 2017. Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen kunnen we helaas geen vakanties meer organiseren op de locatie in Heel. Dat vinden we ontzettend jammer maar we hebben inmiddels een nieuwe locatie gevonden in het Brabantse land. Op deze locatie, de Donkershoeve in Sint Oedenrode, wordt een tweeweekse vakantie georganiseerd. Lees meer »

Vele gezinnen wachten met spanning op het moment dat de inschrijving voor de Wigwamvakanties in 2017 wordt geopend. Helaas zult u nog wat meer geduld moeten hebben. Vorige week ontvingen wij namelijk het bericht dat Stichting Avavieren niet kan garanderen dat de locatie aan zee voor de zomer van 2017 gereed zal zijn voor onze gezinnen. Lees meer »

Na lange tijd van onzekerheid is nu duidelijk dat de wigwamlocatie in Heel op het terrein van Daelzicht definitief gaat sluiten. Vanaf 2017 zullen hier dus geen Wigwamvakanties meer worden georganiseerd. Lees meer »

In Valkenburg a/d Geul wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van 2 nieuwe grote vakantiehuisjes. Dit om aan de steeds groeiende vraag van gezinnen te kunnen voldoen, en hiermee kunnen we komend seizoen ook een deel van de gezinnen opvangen die niet meer in Heel terecht kunnen. Lees meer »