header image

Nieuws

Bericht 41 t/m 45 van in totaal 112 berichten.

Zoals velen van jullie weten konden gezinnen tot twee jaar geleden genieten van onze prachtige locatie in Heel. Helaas is deze locatie vanaf 2017 niet meer operationeel. Voor een mogelijke herstart is een aanpassing in het bestemmingsplan een voorwaarde. Wigwam is hierover in gesprek met de gemeente en Daelzicht, de eigenaar van de grond. Bent u geïnteresseerd in de plannen inzake de bestemmingswijziging, kijk dan op onze website via https://www.stichtingwigwam.nl/wigwamvakanties-in-heel. Mocht u hier verder nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op. Lees meer »

De privacywetgeving is ingrijpend aan het veranderen. Het doel is om de privacy van personen nog beter te beschermen. Vanaf 25 mei 2018 gaat in alle Europese landen een nieuwe Europese privacywet gelden, de zogenaamde AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Daarom willen we een aantal zaken onder de aandacht brengen. Lees meer »

Onze stagiair Luc Widdershoven is gestart met een onderzoek naar de factoren die voor gezinnen met een kind met een beperking belangrijk zijn in het kiezen van hun vakantie. Lees meer »

Jarenlang werd door een groep ‘wigwamouders’ en hun kinderen de wens uitgesproken om op vakantie te kunnen in het buitenland. In 2011 namen de ouders van Joris en Rens, onder de naam Stichting Jorens, in nauwe samenwerking met Stichting Wigwam het initiatief om een vakantie voor bovengenoemde doelgroep in Frankrijk te organiseren. Lees meer »

We zijn nog steeds in gesprek met gemeente en Daelzicht, over de mogelijkheid om in Heel weer opnieuw een locatie op te starten. Lees meer »