header image

Nieuws

Bericht 41 t/m 45 van in totaal 104 berichten.

Tijdens ons jubileumfeest verzorgde van Nelleke Dressens-Litjens van MRTS07 een spetterende modeshow met hun stoere aangepaste kinderkleding! De modellen schitterden op de catwalk en dat was Veine, een inspiratieblad voor opuders van lichamelijk en/of verstandelijk beperkte kinderen, ook opgevallen! Zij besteden er in hun laatste editie van 2017 uitgebreid aandacht aan. Lees meer »

Het lijkt alweer zo ontzettend lang geleden. Een geweldige dag, met geweldige mensen, een geweldig feest! Voor diegenen die nog geen tijd hadden om de foto's van het jubileumfeest te bekijken, bij deze nogmaals de links. Lees meer »

Zoals jullie weten zijn de inschrijvingen voor ons feest vanwege het grote aantal aanmeldingen stopgezet. We willen nogmaals benadrukken dat je ZONDER geldig ticket helaas GEEN toegang krijgt. Erg spijtig, maar gelukkig kunnen we wel melden dat de Jostiband nog een extra optreden gaat verzorgen op zondagochtend 17 september om 10.30 uur. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij. Wil je aanwezig zijn op zondag, meld je dan aan via feest@stichtingwigwam.nl. Niet te lang wachten, want ook hiervoor zijn de plaatsen beperkt... Lees meer »

Stichting Wigwam bestaat 20 jaar! Dit gaan we samen met jullie vieren op zaterdag 16 september 2017. Hoe? Met een groot feest: een dag vol plezier, verschillende activiteiten en… een spetterend optreden van Het Jostiband Orkest! ‘s Avonds organiseren we nog een Bonte Avond XL, dus…. dit feest mag u niet missen! Samen gaan we er een superfeest van maken! Lees meer »

Wigwamhotel+ in Diessen open! Vanaf nu kunt u ook een studio in ons nieuwe Wigwamhotel+ in Diessen boeken, inclusief alle maaltijden. Heeft u al een andere locatie geboekt en wilt u toch naar Diessen, neem dan contact op met Dorien: 06-46375735, Lees meer »