header image

Nieuws

Bericht 36 t/m 40 van in totaal 104 berichten.

Jarenlang werd door een groep ‘wigwamouders’ en hun kinderen de wens uitgesproken om op vakantie te kunnen in het buitenland. In 2011 namen de ouders van Joris en Rens, onder de naam Stichting Jorens, in nauwe samenwerking met Stichting Wigwam het initiatief om een vakantie voor bovengenoemde doelgroep in Frankrijk te organiseren. Lees meer »

We zijn nog steeds in gesprek met gemeente en Daelzicht, over de mogelijkheid om in Heel weer opnieuw een locatie op te starten. Lees meer »

Alhoewel hij naast het schrijven en verfilmen van geweldige boeken, ook nog zeer druk bezig is met theaterproducties, had Jacques Vriens toch nog tijd om bij ons op bezoek te komen. En daar zijn we zeer blij om, want het was een plezierige ontmoeting! Zeker toen Jacques ons liet weten deze zomer nog een keer terug te komen om ook onze gezinnen van een theatervoorstelling te laten genieten! We verheugen ons nu al! Lees meer »

Het FSI fonds bestaat 100 jaar. Ter ere van dit jubileum geeft het fonds een tijdschrift uit. Aangezien Stichting Wigwam al jarenlang kan rekenen op hun steun, staat er in hun magazine ook een artikel over onze stichting. Aanpassingen aan ons kantoor, isoleren van de wigwams, aanschaf van materialen.... Het FSI fonds ondersteunt ons waar nodig. Proficiat en dankjewel! Lees meer »

We hebben een geweldig jaar achter de rug: Heerlijke vakanties en een fantastisch jubileumfeest! Maar we verheugen ons natuurlijk ook al op een nieuw jaar vol Wigwamplezier! Het is dan ook weer mogelijk om in te schrijven voor een Wigwamvakantie of een Jongerenvakantie 2.0 in 2018. Lees meer »