header image

Nieuws

Bericht 36 t/m 40 van in totaal 93 berichten.

Het duurde dit jaar even iets langer dan u van ons gewend bent maar vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor een Wigwamvakantie in 2017. Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen kunnen we helaas geen vakanties meer organiseren op de locatie in Heel. Dat vinden we ontzettend jammer maar we hebben inmiddels een nieuwe locatie gevonden in het Brabantse land. Op deze locatie, de Donkershoeve in Sint Oedenrode, wordt een tweeweekse vakantie georganiseerd. Lees meer »

Vele gezinnen wachten met spanning op het moment dat de inschrijving voor de Wigwamvakanties in 2017 wordt geopend. Helaas zult u nog wat meer geduld moeten hebben. Vorige week ontvingen wij namelijk het bericht dat Stichting Avavieren niet kan garanderen dat de locatie aan zee voor de zomer van 2017 gereed zal zijn voor onze gezinnen. Lees meer »

Na lange tijd van onzekerheid is nu duidelijk dat de wigwamlocatie in Heel op het terrein van Daelzicht definitief gaat sluiten. Vanaf 2017 zullen hier dus geen Wigwamvakanties meer worden georganiseerd. Lees meer »

In Valkenburg a/d Geul wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van 2 nieuwe grote vakantiehuisjes. Dit om aan de steeds groeiende vraag van gezinnen te kunnen voldoen, en hiermee kunnen we komend seizoen ook een deel van de gezinnen opvangen die niet meer in Heel terecht kunnen. Lees meer »

Vanaf nu kun je inschrijven voor de Jongerenvakantie 2.0 die van maandag 24 t/m vrijdag 28 oktober zal plaatsvinden in Valkenburg a/d Geul. Een uitdagende vakantie voor jongeren zonder hun ouders. Je leert daar onder deskundige begeleiding je grenzen te verleggen. Lees meer »