header image

Nieuws

Bericht 31 t/m 35 van in totaal 112 berichten.

Wigwam duikt het nieuwe jaar in! Met dank aan Dave, Kim, Meg, Karel, Nina, Sonja, Iwan, Maud en Tijn, die samen met ons het nieuwe jaar in spetterden! En uiteraard ook dank aan Joop, Marc en Jolanda die voor de foto's en het filmpje zorgden. Lees meer »

Velen zaten er al halsreikend naar uit te kijken: Inschrijven voor een Wigwamvakantie in 2019! Dat kan dus vanaf vandaag! Lees meer »

Voor het landelijk kantoor van Stichting Wigwam in Valkenburg a/d Geul zijn wij op korte termijn op zoek naar een Stafmedewerker Vrijwilligersbeleid voor 18 uur p/w. Lees meer »

De inschrijvingen zijn nog niet geopend aangezien we nog in overleg zijn met enkele externe partijen. Toch kunnen we al enkele tipjes van de sluier oplichten voordat de inschrijvingen van start gaan..... Lees meer »

Jan Heynens heeft jarenlang als vrijwilliger allerlei hand- en spandiensten verricht voor de locatie in Heel. Van pizza’s bakken voor grote groepen, reparatieklusjes uitvoeren en boodschappen doen. Dit naast zijn baan als kinderarts-pulmonoloog. Onlangs is Jan na 34 jaar met pensioen gegaan en als cadeautip had hij een donatie voor Stichting Wigwam gevraagd. Maar liefst € 2175 heeft onze stichting mogen ontvangen! Lees meer »