header image

Nieuws

Bericht 26 t/m 30 van in totaal 81 berichten.

Na lange tijd van onzekerheid is nu duidelijk dat de wigwamlocatie in Heel op het terrein van Daelzicht definitief gaat sluiten. Vanaf 2017 zullen hier dus geen Wigwamvakanties meer worden georganiseerd. Lees meer »

In Valkenburg a/d Geul wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van 2 nieuwe grote vakantiehuisjes. Dit om aan de steeds groeiende vraag van gezinnen te kunnen voldoen, en hiermee kunnen we komend seizoen ook een deel van de gezinnen opvangen die niet meer in Heel terecht kunnen. Lees meer »

Vanaf nu kun je inschrijven voor de Jongerenvakantie 2.0 die van maandag 24 t/m vrijdag 28 oktober zal plaatsvinden in Valkenburg a/d Geul. Een uitdagende vakantie voor jongeren zonder hun ouders. Je leert daar onder deskundige begeleiding je grenzen te verleggen. Lees meer »

De zomervakanties zijn weer voorbij, iedereen heeft geweldig meegedaan, en ondanks de hitte zijn er records gesneuveld, medailles gehaald, en geen gevallen van doping geconstateerd. Lees meer »

Jaarlijks sturen we onze folder naar vele verschillende scholen en instanties. Om er zeker van te zijn dat de juiste aantallen verstuurd en verspreid worden, nemen we met een groot deel van deze scholen en instanties vooraf telefonisch contact op. En daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken! Lees meer »