header image

Nieuws

Bericht 26 t/m 30 van in totaal 100 berichten.

We horen van veel ouders dat de SVB niet wil overgaan tot betaling omdat het tarief op de factuur niet overeenkomt met het tarief op de zorgovereenkomst. lees meer>> Lees meer »

Heeft u op het einde van dit jaar nog PGB over? Dan zou u uw zorgverlener extraatje kunnen schenken voor de feestdagen! In bepaalde situaties kunt u namelijk een zogenaamde feestdagenuitkering uit uw budget betalen. lees meer>> Lees meer »

Monique Kroezen, een van onze wigwamouders, lanceert binnenkort haar debuutroman. Het verhaal van 'Anders Kind' baseerde ze deels op haar eigen leven; de ontdekkingsreis met een kind dat anders is. Het boek is vanaf begin oktober te verkrijgen. Lees meer »

Zoals velen van jullie weten konden gezinnen tot twee jaar geleden genieten van onze prachtige locatie in Heel. Helaas is deze locatie vanaf 2017 niet meer operationeel. Voor een mogelijke herstart is een aanpassing in het bestemmingsplan een voorwaarde. Wigwam is hierover in gesprek met de gemeente en Daelzicht, de eigenaar van de grond. Bent u geïnteresseerd in de plannen inzake de bestemmingswijziging, kijk dan op onze website via https://www.stichtingwigwam.nl/wigwamvakanties-in-heel. Mocht u hier verder nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op. Lees meer »

De privacywetgeving is ingrijpend aan het veranderen. Het doel is om de privacy van personen nog beter te beschermen. Vanaf 25 mei 2018 gaat in alle Europese landen een nieuwe Europese privacywet gelden, de zogenaamde AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Daarom willen we een aantal zaken onder de aandacht brengen. Lees meer »