header image

Nieuws

Bericht 21 t/m 25 van in totaal 238 berichten.

Tijdens de projectleidersdag afgelopen zaterdag werden we verrast door een wel heel speciale boodschap..... Vrijwilligster Ida bezorgde ons een rebus-puzzle en na enige tijd intensief puzzelen kregen we de volgende boodschap te zien... Lees meer »

In onze reeks 'ROOKSIGNALEN' deze keer een knaller uit de oude doos! Of je er nu bij was of niet in 2018 in Nieuwveen, kippenvel geeft deze lipdub je in ieder geval... Lees meer »

En ook de tweede helft van onze projectleiderdag liep gesmeerd! Corona legt ons dan wel maatregelen op, maar het wakkert de creativiteit aan! Lees meer »

De projectleidersdag in Heel is nog maar halfweg en nu al een succes! Na een serieus ochtendprogramma even de spieren losgemaakt met enkele poetsactiviteiten, en dadelijk weer verder.... Een goede voorbereiding is het halve werk! Lees meer »

ROOKSIGNAAL vanuit Valkenburg... Nog niet zo heel lang geleden, maar wel heel erg leuk om terug te zien: Het filmpje van de meivakantie in Valkenburg afgelopen jaar. Kijk en geniet! Klik hier voor het filmpje Lees meer »