header image

Nieuws

Bericht 16 t/m 20 van in totaal 93 berichten.

Jan Heynens heeft jarenlang als vrijwilliger allerlei hand- en spandiensten verricht voor de locatie in Heel. Van pizza’s bakken voor grote groepen, reparatieklusjes uitvoeren en boodschappen doen. Dit naast zijn baan als kinderarts-pulmonoloog. Onlangs is Jan na 34 jaar met pensioen gegaan en als cadeautip had hij een donatie voor Stichting Wigwam gevraagd. Maar liefst € 2175 heeft onze stichting mogen ontvangen! Lees meer »

Gisteren heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan voor de locatie in Heel unaniem goedgekeurd! Dat is natuurlijk geweldig nieuws. We zijn er echter nog niet. De omwonenden kunnen nog protest indienen en dan moet onder meer de bouwvergunning nog worden aangevraagd. Maar het is een stap in de goede richting, dus op naar de volgende! Lees meer »

Op 01-10-2018 werd het nieuwe beleidsprogramma 'Volwaardig leven' van het ministerie van VWS gelanceerd. Een programma voor de gehandicaptenzorg en complexe zorg. Lees meer »

We horen van veel ouders dat de SVB niet wil overgaan tot betaling omdat het tarief op de factuur niet overeenkomt met het tarief op de zorgovereenkomst. lees meer>> Lees meer »

Heeft u op het einde van dit jaar nog PGB over? Dan zou u uw zorgverlener extraatje kunnen schenken voor de feestdagen! In bepaalde situaties kunt u namelijk een zogenaamde feestdagenuitkering uit uw budget betalen. lees meer>> Lees meer »