header image

Nieuws

Bericht 16 t/m 20 van in totaal 81 berichten.

Het FSI fonds bestaat 100 jaar. Ter ere van dit jubileum geeft het fonds een tijdschrift uit. Aangezien Stichting Wigwam al jarenlang kan rekenen op hun steun, staat er in hun magazine ook een artikel over onze stichting. Aanpassingen aan ons kantoor, isoleren van de wigwams, aanschaf van materialen.... Het FSI fonds ondersteunt ons waar nodig. Proficiat en dankjewel! Lees meer »

We hebben een geweldig jaar achter de rug: Heerlijke vakanties en een fantastisch jubileumfeest! Maar we verheugen ons natuurlijk ook al op een nieuw jaar vol Wigwamplezier! Het is dan ook weer mogelijk om in te schrijven voor een Wigwamvakantie of een Jongerenvakantie 2.0 in 2018. Lees meer »

Tijdens ons jubileumfeest verzorgde van Nelleke Dressens-Litjens van MRTS07 een spetterende modeshow met hun stoere aangepaste kinderkleding! De modellen schitterden op de catwalk en dat was Veine, een inspiratieblad voor opuders van lichamelijk en/of verstandelijk beperkte kinderen, ook opgevallen! Zij besteden er in hun laatste editie van 2017 uitgebreid aandacht aan. Lees meer »

Het lijkt alweer zo ontzettend lang geleden. Een geweldige dag, met geweldige mensen, een geweldig feest! Voor diegenen die nog geen tijd hadden om de foto's van het jubileumfeest te bekijken, bij deze nogmaals de links. Lees meer »

Zoals jullie weten zijn de inschrijvingen voor ons feest vanwege het grote aantal aanmeldingen stopgezet. We willen nogmaals benadrukken dat je ZONDER geldig ticket helaas GEEN toegang krijgt. Erg spijtig, maar gelukkig kunnen we wel melden dat de Jostiband nog een extra optreden gaat verzorgen op zondagochtend 17 september om 10.30 uur. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij. Wil je aanwezig zijn op zondag, meld je dan aan via feest@stichtingwigwam.nl. Niet te lang wachten, want ook hiervoor zijn de plaatsen beperkt... Lees meer »