header image

Nieuws

Bericht 16 t/m 20 van in totaal 104 berichten.

Deze week zijn de eerste vakanties van 2019 van start gegaan. Naast een gezinsvakantie in 's-Gravenzande startte er in Valkenburg zowel een Survivalweek als een gezinsvakantie. Lees meer »

Ons nieuwe foldermateriaal is klaar! Zowel voor de gezins- en jongerenvakanties, als voor de vrijwilligers zijn er nieuwe folders ontworpen. Lees meer »

Ook al zijn onze mailadressen al reeds lange tijd geleden veranderd, de oude adressering werd nog altijd doorgestuurd. Vanaf het begin van dit jaar wordt alle mail aan ....@wigwamvakanties.nl niet meer bezorgd. U ontvangt dan een foutmelding. Gebruik dus alleen nog de mailadressen met ....@stichtingwigwam.nl Dan weet u zeker dat wij uw mail ontvangen! Lees meer »

Vanwege de veiligheid en de nieuwe AVG-wet is onze mailwerking vanaf dit jaar overgezet naar de cloud. Helaas merken we dat de overgang nog niet vlekkeloos verloopt en ontvangen sommige mails ons (nog) niet. Lees meer »

De inschrijvingen stromen binnen, en op kantoor zijn we al bezig met de eerste indeling. Door de grote vraag naar twee-weekse vakanties is besloten om de een-weekse vakanties in Heusden ook aan te bieden als twee-weekse vakantie. Lees meer »