header image

Nieuws

Bericht 16 t/m 20 van in totaal 112 berichten.

In de Aangepaste VakantieGids van 23-07-2019 stond een prachtig verhaal. Het verhaal van de moeder van Juda, een gezin dat vorig jaar voor de eerste keer mee ging op een Wigwamvakantie. We laten jullie graag meegenieten..... Lees meer »

Deze keer maar liefst drie uitzendingen op televisie waarin Wigwam aan bod kwam. Bij het programma Limburg Centraal van L1 kwamen zowel ouders, vrijwilligers als directie aan het woord.... Lees meer »

Het programma Nieuwsuur van NPO2 besteedde aandacht aan de bureaucartie binnen de zorg. Wigwam werd gevraagd hieraan mee te werken. Een intensieve en leerzame opnamedag tijdens de Jongerenweek in Valkenburg leverde een kort maar krachtig fragment op in de nieuwsreportage. Lees meer »

Ik ben Michiel en ben verslaafd aan de Wigwamvakanties. Het hele jaar kijk ik er naar uit omdat ik dan in de zevende hemel ben!... Lees meer »

In haar nieuwste blog vertelt Monique Kroezen, moeder van 4 kinderen, over ' Zin hebben in vakantie'. En dan niet zomaar in een vakantie, maar in een Wigwamvakantie. Zo herkenbaar........ Ook wij verheugen ons er allemaal op! Lees meer »