header image

Nieuws

Bericht 101 t/m 105 van in totaal 117 berichten.

Het weekend van 17 - 19 oktober hebben zeven enthousiaste gezinnen deelgenomen aan het allereerste Wigwam Communicatieweekend. Terwijl de kinderen deelnamen aan activiteiten kregen de ouders workshops aangeboden door professionals over communicatie met kinderen met een zeer ernstige beperking Lees meer »

Dit zijn onze nieuwe Wigwamdonatiezuiltjes. Met deze zuiltjes hopen wij Wigwamvakanties breed onder de aandacht te brengen en donaties te ontvangen! Heeft u of weet u een leuk plekje waar wij mogen staan? Mail ons: info@wigwamvakanties.nl. Lees meer »

Na een oproep op onze facebookpagina om een naam te bedenken voor het huisje kwamen er zeer creatieve inzendingen binnen. Uiteindelijk is er gekozen om het huisje om te dopen in ‘Pow wow’. Dit is de naam die Indianen gebruiken voor de plaats waar ze elkaar ontmoeten, dansen en feestvieren. Wij vonden die naam zeer toepasselijk en hopen dan ook dat ook ontmoetingshuisje op deze wijze vele jaren dienst kan doen. Lees meer »

Tijdens de jaarlijkse Nederlandse Kampioenschappen Palingroken in Kortenhoef heeft Wigwamvakanties een cheque van € 810,- ontvangen. Gedurende één uur was de opbrengst van de verkoop van paling bij de kraam van de organisatie voor ons. Twee minuten voor sluitingstijd werd de laatste paling verkocht aan de dames op de foto. Lees meer »

Dan meld je aan als collectant voor de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind). Van het geld dat de Wigwamcollectanten ophalen gaat 50% naar Wigwamvakanties! Lees meer »